Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: U KENE SU KRATKE NOGE: Krivična prijava protiv Kene zbog laganja
Postavljeno: 14.03.2018.


Radoslav Milojičić Kena, svestan žestokog poraza na predstojećim lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci, dokazao je juče da je veći prevarant i lažov nego lopov. Ovo tvrdimo iako znamo da je Smederevsku Palanku, zbog svog džepa, zadužio za tri budžeta.
 
Kena je juče pokušao policiju da slaže da je neko njegovim aktivistima pretio pištoljem, kao što je pre par dana slagao da mu je neko razbio izlog na stranačkim prostorijama. Obmana policije i građana nije mu uspela i sada ga očekuje krivična prijava. Sredstva kojima DS pokušava da se služi su ispod svakog nivoa morala i časti. 
 
Ne uspevaju mu ni konstante provokacije kojima pokušava političke protivnike na uvuče u incidente. Građani mu se smeju u lice i čekaju 25. mart da ga pošalju u političku prošlost - i zatvor! 
 
Tužilaštvo će napokon pokrenuti više od 40 krivičnih prijava, a stižu i nove, uz dokaze da je Kena ispumpavao novac iz budžeta i naneo ogromnu štetu građanima Smederevske Palanke.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista