Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: U KENE SU KRATKE NOGE: Krivična prijava protiv Kene zbog laganja
Postavljeno: 14.03.2018.


Radoslav Milojičić Kena, svestan žestokog poraza na predstojećim lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci, dokazao je juče da je veći prevarant i lažov nego lopov. Ovo tvrdimo iako znamo da je Smederevsku Palanku, zbog svog džepa, zadužio za tri budžeta.
 
Kena je juče pokušao policiju da slaže da je neko njegovim aktivistima pretio pištoljem, kao što je pre par dana slagao da mu je neko razbio izlog na stranačkim prostorijama. Obmana policije i građana nije mu uspela i sada ga očekuje krivična prijava. Sredstva kojima DS pokušava da se služi su ispod svakog nivoa morala i časti. 
 
Ne uspevaju mu ni konstante provokacije kojima pokušava političke protivnike na uvuče u incidente. Građani mu se smeju u lice i čekaju 25. mart da ga pošalju u političku prošlost - i zatvor! 
 
Tužilaštvo će napokon pokrenuti više od 40 krivičnih prijava, a stižu i nove, uz dokaze da je Kena ispumpavao novac iz budžeta i naneo ogromnu štetu građanima Smederevske Palanke.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.09.2018.
Drugi dan turnira košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd bolji od palanačke Mladosti
U veoma dobrom meču Beogražani trijumfovali rezultatom 91:82. iako su Palančani bili na pragu rezultatskog preokreta, jer su anulirali prednost gostiju od 20 razlike
Postavljeno: 22.09.2018.
Fudbalska utakmica i druženje veterana Kusatka i Glibovca
Stari sportski rivali odigrali utakmicu, a kasnije nastavili druženje
Postavljeno: 22.09.2018.
Nevladine organizacije "Amaro Drom" i Romski kulturni klub podelili predškolskoj deci romske nacionalnosti školski pribor i knjige(VIDEO)
Deci, koja redovno pohađaju pripremni predškolski program u PU Čika Jova Zmaj, uručeni vredni pokloni
 

 
 
Kursna lista