Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Mačak po ugledu na Kenu kupuje glasove u Vodicama
Postavljeno: 18.03.2018.


Državnim organima je prijavljen novi pokušaj kupovine glasova, ovog puta u Vodicama. Posle Kene u Glibovcu, Igor Milenković Mačak, kojem već preti ozbiljna robija, nudi novac u zamenu za glasove u svom rodnom selu.
 
Lice kojem kriminal nije stran, lice protiv kojeg su podnete lako dokazive prijave specijalizovanom tužilaštvu koje se bavi borbom protiv korupcije i privrednog kriminala, ponovo poseže za delima protivnim zakonu. Nudi novac za glas i otvoreno preti neistomišljenicima.
 
Pre par dana, svestan debakla na izborima, Mačkov učitelj Kena nudio je stanovnicima Glibovca dve hiljade dinara, paket i lažna obećanja u zamenu za glas na lokalnim izborima. Od njih dvojice i njihovih saradnika ništa se drugo i ne treba očekivati. 
 
Državni organi moraju da reaguju i zaštite narod.
 
Ovo je neviđena sramota deklasiranih političara. Ni u rođenom selu ljudi im više ne veruju. Svesni su da gube, da su daleko od cenzusa, pa posežu za kriminalom, prete, seku telefonske stubove i uništavaju legalan propagandni materijal drugih političkih opcija. 
 
Mačak, koji se na društvenim mrežama razmeće putovanjima, limuzinama, motorima, džipovima - dok narod u Palanci teško živi, učestvovao je u pranju novca preko sportskih klubova i Centra za razvoj sporta u vreme dok je Kena bio vlast. Dokazi za ovo zlodelo, kojim je uništen sport u Smederevskoj Palanci, predati su Tužilaštvu.
 
Kena je pre nekoliko dana lagao da su mu aktivisti drugih političkih opcija razbili izlog na stranačkim prostorijama, pa potom da su njegovim aktivistima nepoznati Palančani pretili pištoljem, zbog čega će biti krivično gonjen, a onda je njegov čopor u sred dana cepao plakate u Azanji.
 
Narod zna sve o ukradenom vodovodu, uništavanju prosvete, zdravstva, sporta, kupovini garaže, prodaji Doma vojske i brojnim drugim aferama - jer su sva ova nedela osetili nasvojoj koži. Živeli su u mraku, sa restrikcijama vode, bez primanja jer je Kenina ekipa uništila SVE u Smederevskoj Palanci.  

Znaju da im je kraj!

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.10.2018.
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji
Postavljeno: 17.10.2018.
Nastavljeni radovi na uređenju Gradskog stadiona u Palanci(VIDEO)
Projekat realizuju brojni donatori i lokalna samouprava
Postavljeno: 17.10.2018.
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv siromaštva
Svetski dan borbe protiv siromaštva obeležava se od 1987. godine
 

 
 
Kursna lista