Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Šaban Šaulić oduševio Azanju, Azanja oduševila kralja narodne muzike
Postavljeno: 21.03.2018.


Kralj narodne muzike održao koncert za Azanjce

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegovi gosti Milica Krsmanović i Uroš Živković oduševili su sinoć publiku u Azanji, koja je na večne hitove odgovarala pesmom i ovacijama. Azanjci su vrhunski domaćini.

Ovakav spektakl u Azanji nije se dogodio prethodne dve decenije. Nekoliko stotina ljudi horski je pratilo legendarnog Šabana, koji u ovoj godini obeležava pet decenija karijere, što je  velikog Šaulića ostavilo bez reči.

Posle nastupa Krsmanovićeve i Živkovića, publiku i goste pozdravio je Predsednik Privremenog organa Nikola Vučen, koji je naglasio da u opštini Smederevska Palanka nikada više neće vladati mrak i tišina.

- Palanka, Azanja i sva naša sela počinju da žive. Nikada se više neće dogoditi da živimo u mraku i tišini. Hvala Vladi Srbije i Srpskoj naprednoj stranci na bitnoj pomoću u rešavanju nagomilanih problema. Hvala Azanjcima što su izuzetni domaćini, hvala Šauliću što je pronašao vremena da održi koncert. Ovo je naš novi početak, pručio je Vučen u govoru koji je pozdravljen gromkim aplauzom i povicima podrške.

Smenjivali su se brojni hitovi slavnog pevača, ali i  koji je atmosferu doveo do usijanja potvrdivši tako svoju neprikosnovenost kada su koncerti u pitanju. Pesme „Dođi da ostarimo zajedno“ i „Dva galeba bela“ smatraju se jednim od najboljih ikad otpevanih narodnih pesama, a čuli su se i veliki hitovi „Uvenuće narcis beli“, „Sine“, „Danima te čekam“, „Snežana“, „Odlaziš, odlaziš“, „Pozn’o bih te međ’ hiljadu žena“, ”Gordana”...


 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2018.
Obeležavanje Dana opštine Velika Plana od 24. do 30. aprila
Svečana sednica SO zakazana za petak, 27. april
Postavljeno: 23.04.2018.
Počinje zvanični program "Nušićevih dana" u Smederevu
Od 23. do 28. aprila traje Festivalski program
Postavljeno: 22.04.2018.
NBS: Za prva tri meseca 1.182 falsifikovane novčanice
Najviše lažnih novčanica je u apoenima od 500, 1.000 i 2.000 dinara, pokazuje kvartalni izveštaj o otkrivenim falsifikovanim novčanicama Narodne banke.
 

 
 
Kursna lista