Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Šaban Šaulić oduševio Azanju, Azanja oduševila kralja narodne muzike
Postavljeno: 21.03.2018.


Kralj narodne muzike održao koncert za Azanjce

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegovi gosti Milica Krsmanović i Uroš Živković oduševili su sinoć publiku u Azanji, koja je na večne hitove odgovarala pesmom i ovacijama. Azanjci su vrhunski domaćini.

Ovakav spektakl u Azanji nije se dogodio prethodne dve decenije. Nekoliko stotina ljudi horski je pratilo legendarnog Šabana, koji u ovoj godini obeležava pet decenija karijere, što je  velikog Šaulića ostavilo bez reči.

Posle nastupa Krsmanovićeve i Živkovića, publiku i goste pozdravio je Predsednik Privremenog organa Nikola Vučen, koji je naglasio da u opštini Smederevska Palanka nikada više neće vladati mrak i tišina.

- Palanka, Azanja i sva naša sela počinju da žive. Nikada se više neće dogoditi da živimo u mraku i tišini. Hvala Vladi Srbije i Srpskoj naprednoj stranci na bitnoj pomoću u rešavanju nagomilanih problema. Hvala Azanjcima što su izuzetni domaćini, hvala Šauliću što je pronašao vremena da održi koncert. Ovo je naš novi početak, pručio je Vučen u govoru koji je pozdravljen gromkim aplauzom i povicima podrške.

Smenjivali su se brojni hitovi slavnog pevača, ali i  koji je atmosferu doveo do usijanja potvrdivši tako svoju neprikosnovenost kada su koncerti u pitanju. Pesme „Dođi da ostarimo zajedno“ i „Dva galeba bela“ smatraju se jednim od najboljih ikad otpevanih narodnih pesama, a čuli su se i veliki hitovi „Uvenuće narcis beli“, „Sine“, „Danima te čekam“, „Snežana“, „Odlaziš, odlaziš“, „Pozn’o bih te međ’ hiljadu žena“, ”Gordana”...


 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.07.2018.
Zakazana četvrta seddnica Skupštine opštine S.Palanka ( petak, 10 sati)
Na dnevnom biće samo jedna tačka i tema za razmatranje i eventualno usvajanje
Postavljeno: 19.07.2018.
U Srbiji se svakog meseca pokrene 35 stečajnih postupaka
Trenutno se, prema podacima ove Agencije, pred Privrednim sudovima u Srbiji vodi čak 2.093 postupka.
Postavljeno: 19.07.2018.
Turnir u malom fudbalu "Palanka 2018": Prijave učesnika do 27 .jula
Organizator je Centar za razvoj sporta
 

 
 
Kursna lista