Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
ePdunavlje: JOVANOV: Pošaljimo u mrak one koji tom mraku i pripadaju!
Postavljeno: 22.03.2018.


Milenko Jovanov, potpredsednika Srpske napredne stranke istakao je na predizbornoj konvenciji u Smederevskoj Palanci da je SNS-u stalo do svakog pojedinačnog mesta i građanina u Srbiji, jer svaka opština učestvuje u ukupnoj ekonomskoj slici Srbije. 
 
- Ako svaka opština bude zadužena onako kako je Kena zadužio Smederevsku Palanku, džaba onda sve ono što rade Vlada Republike Srbije i predsednik Srbije, jer će to da vuče Srbiju nazad, naglasio je Jovanov.
 
- Jer, ovo što se desilo u Smederevskoj Palanci treba ponavljati na svakom mestu, jer to je njihova slika i prilika. Tri milijarde zadužena opština, a budžet opštine oko 850 miliona. Četiri godine života je neko potrošio unapred, četiri godine vašeg života, života vaše dece, plata, dečijih dodatak, donacija za sportske klubove, za kulturu. Četiri godine života jedne opštine je pretvorio u pivo i ima obraza da izađe i ponovo traži poverenje. Kakvo poverenje? Za šta? Nema više piva da se popije u Smederevskoj Palanci, nego da se zasuku rukavi i da se radi, rekao je Jovanov i pozvao građane da na predstojećim izborima glasaju tako da izađu iz mraka u koji su ih doveli prethodnici, a da "u mrak pošalju one koji tom mraku i pripadaju".
 
Jovanov je istakao da je želja Srspke napredne stranke da u nedelju izlaznost bude što veća i da izbori prođu u mirnoj, fer i demokratskoj atmosferi.
 
- Uradite tako da 25. marta, u osam sati, kada se zatvore biračka mesta, možete da stanete pred ogledalo i kažete: ja sam danas uradio sve da moja Smederevska Palanka u budućnosti nema restrikcije struje, da moje dete živi normalno u gradu. Svako od nas neka uradi sve što može i uveren sam da će građani taj trud i tu želju za boljim sutra prepoznati, rekao je potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov na završnoj predizbornoj konvenciji liste "Aleksandar Vučić – zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka".
 


Izvor: epodunavlje.rs

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.09.2018.
Palančanin Nenad Milnković osvojio zlatnu medalju u bacanju koplja na Prvenstvu Balkana za veterane u Celju
Iskusni as i član AK Elit iz Palanke drugu godinu uzastopno je prvak Balkana
Postavljeno: 23.09.2018.
Završen turnir košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd pobednik, palanačka Mladost druga!
Treće mesto pripalo ruskom Dinamu iz Magnitogorska, dok je Kumanovo četvrto
Postavljeno: 22.09.2018.
Drugi dan turnira košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd bolji od palanačke Mladosti
U veoma dobrom meču Beogražani trijumfovali rezultatom 91:82. iako su Palančani bili na pragu rezultatskog preokreta, jer su anulirali prednost gostiju od 20 razlike
 

 
 
Kursna lista