Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
ePdunavlje: JOVANOV: Pošaljimo u mrak one koji tom mraku i pripadaju!
Postavljeno: 22.03.2018.


Milenko Jovanov, potpredsednika Srpske napredne stranke istakao je na predizbornoj konvenciji u Smederevskoj Palanci da je SNS-u stalo do svakog pojedinačnog mesta i građanina u Srbiji, jer svaka opština učestvuje u ukupnoj ekonomskoj slici Srbije. 
 
- Ako svaka opština bude zadužena onako kako je Kena zadužio Smederevsku Palanku, džaba onda sve ono što rade Vlada Republike Srbije i predsednik Srbije, jer će to da vuče Srbiju nazad, naglasio je Jovanov.
 
- Jer, ovo što se desilo u Smederevskoj Palanci treba ponavljati na svakom mestu, jer to je njihova slika i prilika. Tri milijarde zadužena opština, a budžet opštine oko 850 miliona. Četiri godine života je neko potrošio unapred, četiri godine vašeg života, života vaše dece, plata, dečijih dodatak, donacija za sportske klubove, za kulturu. Četiri godine života jedne opštine je pretvorio u pivo i ima obraza da izađe i ponovo traži poverenje. Kakvo poverenje? Za šta? Nema više piva da se popije u Smederevskoj Palanci, nego da se zasuku rukavi i da se radi, rekao je Jovanov i pozvao građane da na predstojećim izborima glasaju tako da izađu iz mraka u koji su ih doveli prethodnici, a da "u mrak pošalju one koji tom mraku i pripadaju".
 
Jovanov je istakao da je želja Srspke napredne stranke da u nedelju izlaznost bude što veća i da izbori prođu u mirnoj, fer i demokratskoj atmosferi.
 
- Uradite tako da 25. marta, u osam sati, kada se zatvore biračka mesta, možete da stanete pred ogledalo i kažete: ja sam danas uradio sve da moja Smederevska Palanka u budućnosti nema restrikcije struje, da moje dete živi normalno u gradu. Svako od nas neka uradi sve što može i uveren sam da će građani taj trud i tu želju za boljim sutra prepoznati, rekao je potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov na završnoj predizbornoj konvenciji liste "Aleksandar Vučić – zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka".
 


Izvor: epodunavlje.rs

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista