Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: PORUKA CELOJ SRBIJI: Pokazna vežba SNS u Smederevskoj Palanci
Postavljeno: 26.03.2018.


Sposobni imaju podršku naroda. Srpska napredna stranka dokazala se Smederevskoj Palanci radom, projektima, energijom i zaslužila je poverenje za naredne četiri godine. Za SNS je glasalo 15.737 Palančana, što je tri puta više od zbira ostalih šest lista i za nekoliko hiljada glasova više u odnosu na prethodne izbore.
 
Čudesnu pobedu SNS, ličnim obraćanjem aktivistima i simpatizerima, pozdravio je i predsednik Aleksandar Vučić, koji zbog državničkih obaveza nije mogao da se uključi u kampanju. Vučić je naglasio da se ovakve pobede dešavaju jednom u životu. Njemu je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić posvetio ovaj veličanstveni trijumf naroda.
 
- Građani su na miran i dostojanstvеn način jasno rеkli šta jе njihova volja i kuda žеlе da sе krеćе Smеdеrеvska Palanka. Ovdе jе višе od jеdnе dеcеnijе vladala DS i stankе DOS-a. Oni su stvorili vеlikе obavеzе, a timе i vеliki posao za svе našе ljudе koji budu vodili Smеdеrеvsku Palanku. Prеd nama jе mnogo posla. Prеd članovima SNS u Smеdеrеvskoj Palanci jе vеliki posao, moraju da smanjе dugovе i probudе nadu u ljudima kako bi građani osеtili da jе došla vlast koja brinе o svakom. Smеdеrеvsku Palanku moramo da vratimo na mеsto kojе zaslužujе - na mеsto opštinе u kojoj živе ljudi koji vеruju da su dani koji dolazе, dani u kojima ćе manjе brinuti o budućnosti svojе dеcе, jеr ćе sе dеšavati stvari kojе ćе olakšati njihov život, poručio jе Glišić. Sa druge strane bila je politika mržnje i nasilja, korupcija, pretnje, batinaši, plaćeni mediji koji su pljačkaše Smederevske Palanke pokušavali da predstave kao žrtve. Oni i dalje pokušavaju da vode politiku koja je na Srbiju prizvala bombe, rezultirala teškim žrtvama, uništenjem privrednih kapaciteta kroz pljačkašku privatizaciju i borbom za Kosovo kojeg su oni hteli da poklone, a današnja Srbija ga se nikada neće odreći. 
 
Prešli su cenzus, ali Palančani sada znaju koliko članova ima banda podeljena u dve kolone. Jednu vodi Radoslav Milojičić Kena, predsednik IO devastirane DS, kojeg je SNS u njegovom rodnom Glibovcu potukao sa 60 odsto poverenja birača, a drugu Vuk NATO Jeremić čije se pravo lice posle Palanke ne može sakriti. Kupovina glasova, pretnje paljenjem kuća i prebijanja neistomišljenika. To je Jeremić i ništa drugo.
 
O Keni će uskoro brigu voditi državni organi. Opštinsko javno pravobranilaštvo podnelo je u prethodnih mesec dana 15 krivičnih prijava Tužilaštvu za organizovani kriminal i specijalizovanom tužilaštvu koje se bavi borbom protiv korupcije i privrednog kriminala. Morali su, jer se prethodnih 45 krivičnih prijava za brutalnu pljačku kakvu Srbija ne pamti "izgubilo" u Višem tužilaštvu u Smederevu.
 
Ovo je njihov put u zaborav, kroz trnje koje su sami posejali.

Izvor: epodunavlje.rsPoslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.03.2019.
ePodunavlje: Plomba na rampu Minićevog i Zvonkovog parkinga
Postavljeno: 25.03.2019.
Otvorena izložba slika "Velikani naše slavne prošlosti" u foajeu Gradskog pozorišta u Palanci
Izložba je posvećena stogodišnjici završetka Prvog svetskog rata
Postavljeno: 25.03.2019.
Predstava "Laži me" u Centru za kulturu Smederevo
27. mart od 20 časova
 

 
 
Kursna lista