Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Vaskršnji čas u OŠ Milija Rakić u Mramorcu
Postavljeno: 01.04.2018.
Deca su oslikala i ukrasila usršnja jaja

U Mramorcu, u područnom odeljenju OŠ Milija Rakić,  je održan vaskršnji čas. Cilj je bio da budu uključeni svi učenici od prvog do četvrtog razreda.

Deca su podeljena u grupe, grupe su dobile zadatke da oslikaju uskršnja jaja. Učenici su zajedno sa učiteljicama radili na svojim zadacima. Ovo je bio odličan primer korelacije u okviru integrativnog, tematskog pristupa nastavi.

Tematski pristup nastavi omogućuje integrisano povezivanje sadržaja iz različitih naučnih disciplina, odnosno predmeta u okviru odabrane teme – USKRS. Učenje koje je zasnovano na međusobnom povezivanju nastavnih sadržaja može biti za decu veoma stimulativno ,podsticajno, interesantno i zabavno , što je i ostvareno na ovoj radionici.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista