Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počeli radovi na sanaciji kolovoza, pešačke staze i vodovodne mreže u Mukerovoj ulici u Palanci(VIDEO)
Postavljeno: 02.04.2018.


Radiće se ova ulica u put Palanka- kruševo u dužini od 6,3 km

Počeli su radovi na sanaciji i asfaltiuranju Mukerove ulice u Palanci i puta Palanka- Kruševo, u ukupnoj dužini od 6,3 km. Ovo je jedan od važnih projekata na sanaciji putne infrastrukture, koji realizuje lokalna samouprava.

Planirano je da se urade i pešačke staze u gradskoj zoni ove ulice, u dužini od 1,3 km. Inače, dok traju radovi Mukerova ulica će biti parcijalno zatvorena za saobraćaj, koji će biti preusmeren na alternativne pravce i ulice u ovom delu MZ Donji Grad i na Vlajića brdu.

Uporedo sa sanacijom kolovoza i pešačke staze, radiće se i na zameni azbestnih cevi na vodovodnoj mreži, u dužini od 2 kilometra. Kako su najavili Nikola Vučen, predsednik Privremenog organa i Srđan Borić, direktor JKP Vodovod, to je početak projekta na zameni vodovodne mreže u celom gradu.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista