Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Radno vreme ustanova za vreme Vaskrsa
Postavljeno: 05.04.2018.


Mnoge ustanove neće raditi, a neke će raditi u skraćenom, prazničnom terminu.

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima Republike Srbije, zbog predstojećeg pravoslavnog Uskrsa neradni dani će biti od petka 6. aprila pa do ponedeljka 9. aprila. Prvi radni dan biće utorak 10. april. Pojedine ustanove u Palanci zbog prirode posla, imaće izmenjen režim rada.
 
Službe Doma zdravlja u Palanci radiće od petaka, 6. aprila do utorka 10. aprila po prazničnom režimu, Dečiji i Školski dispanzer od 8 do 12 sati uz dežurnog lekara, a pacijentima će se terapija deliti od 8 do 10 sati. Specijalističke službe neće raditi, osim stomatologije koja će u subotu, 7. aprila dežurati od 8 do 12 sati. 
 
Služba Hitne pomoći Doma zdravlja radiće uobičajno, što podrazumeva dežurstva 24 sata.
 
Centralni objekat Gradske apoteke „Zdravlje“ u Palanci radiće po prazničnom rasporedu, i to u petak i subotu od 8 do 15 časova, a u nedelju i ponedeljak od 8 do 12 sati. Apoteke na Koloniji i u centru grada dežuraće u petak i subotu od 8 do 13 časova. 
 
Pošta u Palanci neće raditi u petak, subotu i ponedeljak, prvi radni dan je utorak, 10. april. 
 
Shodno Zakonu o državnim praznicima Opštinska uprava neće raditi u petak i ponedeljak, a prvi radni dan biće utorak 10. april.
 
Đaci osnovnih i srednjih škola su na prolećnom raspustu koji traje do 9. aprila, tako da je prvi nastavni dan utorak 10. april. Isto važi i za predškolce PU „Čika Jova Zmaj“, dok su za mlađe grupe ove ustanove neradni dani petak i ponedeljak.
 
Lastin autobuski prevoz u petak, nedelju i ponedeljak saobraća po nedeljnom redu vožnje. U petak, 6. aprila neće se održavati polasci u 20 časova na relaciji S. Palanka - Mihajlovac - Beograd i u 22 časa Beograd - Mihajlovac - S. Palanka, već će se oni održavati od utorka, 10. aprila. Takođe, iz PO „Lasta“ u Palanci obaveštavaju da će u subotu, 7. aprila biti uobičajan red vožnje za taj dan, a u ponedeljak 9. aprila, ka Beogradu i Kragujevcu biće pojačani polasci u popodnevnim satima.
 
Iz kompanije PWW DOO Niš, ogranak Smederevska Palanka, obaveštavaju da će se iznošenje smeća iz domaćinstava i sa javnih površina u gradu i selima odvijati po ustaljenom redosledu tokom predstojećih praznika.

Izvor mineralne vode „Mako T. Leko“ na Kiseljaku u vreme prazničnih dana radi normalno, samo 8. aprila, na Vaskrs neće raditi.
 
Kada su u pitanju trgovinski objekti, "Megamarket" neće raditi samo u nedelju na Vaskrs, dok će ostalim danima raditi po uobičajnom radnom vremenu.

Prodajni objekat „Matijevića“ u petak i u subotu radi normalno, u nedelju i u ponedeljak neće raditi.

Prodavnica „TSV diskont“ u petak je otvorena do 17 sati, u subotu radno vreme je redovno, nedelja je neradan dan, a u ponedeljak radi od 8 do 17 časova.

Trgovina „Gomex“ u petak, subotu i ponedeljak je otvorena od 7 do 20.30 sati, nedelja je neradni dan. 

Prodajni objekat „DIS“-a u petak radi do 20 sati, subota je redovno radno vreme, nedelja neradni dan, ponedeljak uobičajno radno vreme. 

„Maxi“ na Veliki petak je otvoren do 18 sati, u subotu i ponedeljak radno vreme je redovno, na Vaskrs neće raditi. 

Prodajni objekat „Idea“ u petak i subotu radi uobičano, a u nedelju neće raditi. 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.03.2019.
ePodunavlje: Zvonko Stojković namerno uništava Minića?
Postavljeno: 22.03.2019.
Održana 9. sednica SO Smederevska Palanka
Sve tačke predviđene dnevnim redom su usvojene
Postavljeno: 22.03.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenja zbog teških krađa u okolini Velike Plane
Sumnja se da su trojica muškaraca izvršila četiri teške krađe
 

 
 
Kursna lista