Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Završeno Otvoreno prvenstvo Palanke u preferansu
Postavljeno: 15.04.2018.


Pobednik Dejan Aleksandrić iz Mladeniovca, drugi Slavoljub Vasić iz Palanke

Posle pet odigranih kola, završeno je Otvoreno prvenstvo Smederevske Palanke u preferansu, koje je organizovao Preferans klub Jasenica, u saradnji sa restoranom Kralj.

Učešće na ovom turniru, koji je trajao pet sedmica, uzelo je 30 igrača, izuzetnog znanja i visokog rejtnga, iz Velike Plane, Mladenovca, Smedereva, Požarevca i Smederevske Palanke.
 
Posle neizvesne i, nadasve, fer borbe za visok plasman, pobedu na prvenstvu i prvo mesto osvojio je Dejan Aleksendrić iz Mladenovca, sa 16,1 poenom. Drugo mesto zauzeo je Slavoljub Vasić iz Smederevske Palanke sa15,6, dok je treći bio Boban Micić iz Simićeva i 13,2 poena.

Osim takmičarskog dela, ova manifestacija će ostati zapamćena po izuzetno prijateljskom odnosu igrača iz različitih gradova, fer borbi i džentlmenskom ponašanju, koje je promovisano u izvornom obliku ove kartaške igre. U skladu
sa tim pricipom, organizator je trojicu prvoplasiranih igrača nagradio, peharima i diplomama.

Na inicijatvu učesnika, PK Jasenica se obavezao da organizuje, na ovaj način, još jedno prvenstvo krajem godine. U međuvremenu će klub organizovati netakmičarske partije i mečeve, koji mogu da pređu u neki oblik  ekipnog nadmetanjatimova, sastavljenih po slobodnom izboru, bez obzira na teritorijalnu pripadnost.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.03.2019.
ePodunavlje: Zvonko Stojković namerno uništava Minića?
Postavljeno: 22.03.2019.
Održana 9. sednica SO Smederevska Palanka
Sve tačke predviđene dnevnim redom su usvojene
Postavljeno: 22.03.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenja zbog teških krađa u okolini Velike Plane
Sumnja se da su trojica muškaraca izvršila četiri teške krađe
 

 
 
Kursna lista