Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Odlični rezultati atletičara Jasenice na takmičenjima u Šapcu i Boru: Ukupno 5 medalja za Palančane
Postavljeno: 16.04.2018.


Atletičari Jasdenmice učestvovali na Prvenstvu ASCS u krosu i na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

Atletičari palanačke Jasenice su tokom vikenda učestvovali na dva značajna takmičenja i postigli dobre rezultate.

U Šapcu je, u prelepom ambijentu Letnjikovca, održano Prvenstvo AS Centralne Srbije u krosu, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Atletski klub Jasenicu  je predstavljao 21 takmičar u 7 kategorija . Osvojene su 2 zlatne i po jedna srebrna bronzana medalja. Zlatne medalje su osvojili: Branko Basarić u trci na 1000 metara za mlađe pionire (2005/06 god) i Danijela Obradović ( 1995) u trci seniorki na 3000 metara. Srebrnu medalju je osvojio Pavle Vujić u trci na 500 met. u konkurenciji atletskih škola " B" ( 2009/10 god.) . Bronzanu medalju je osvojila Lena Bilanović u trci na 400 met. u konkurenciji atletskih škola " B" ( 2009/10 god.) . Ekipno su pobedili u sledećim kategorijama: AŠ "B" i u muškoj i u ženskoj konkurenciji kao i u konkurenciji mlađih pionirki. Drugo mesto su zuzeli u kategorijama AŠ "A" devojčice kao i u kategoriji mlađih pionira. Sa ovih pet ekipnih plasmana, proglašeni su za sveukupne pobednike ovogodišnjeg prvenstva.

U nedelju je na Crnom vrhu kod Bora održano Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju u organizaciji AK Bor. Staza je bila jedna od najtežih na kojima se do sada takmičenja organizovalo i trčalo Jasenicu je predstavljalo tri takmičara i osvojena je jedna medalja. Tijana Dimić je zauzela treće mesto u konkurenciji starijih pionirki na 1000 metara. Junak dna je Branko Basarić koji je u trci na 2000 metara, u konkurenciji starijih pionira, dva puda proklizavao , padao, ustajao i završio trku kao petoplasirani. Treći naš takmičar Luka Đorđević nije završio trku.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.10.2018.
OŠ Olga Milošević: Nova oprema od Saveza za školski sport za nastavak projekta "Đak reporter"
Novinarska sekcija dobila dinamički mikrofon i ostalu opremu
Postavljeno: 17.10.2018.
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji
Postavljeno: 17.10.2018.
Nastavljeni radovi na uređenju Gradskog stadiona u Palanci(VIDEO)
Projekat realizuju brojni donatori i lokalna samouprava
 

 
 
Kursna lista