Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ Brana Jevtić Kusadak: Uspesi učenika na takmičenjima
Postavljeno: 21.04.2018.


Izuzetne rezultate ostvarili Dragan Crnjaković i Ana Avramović

Iz OŠ Brana Jevtić u kusatku dobili smo saopštenje i obaveštenje o uspesima učenika na takmičenjima:

"Čast nam je da u svojim redovima imamo učenika kao što je Dragan Crnjaković koji pohađa osmi razred u našoj školi. Svake godine ostvaruje zapažene rezultate na takmičenjima a ove je zablistao iz čak tri discipline. Osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju iz matematike sa 55 poena, na žalost zbog propozicija nije nastavio dalje i neće učestvovati na republičkom takmičenju. Bio je prvi i na okružnom takmičenju iz fizike, sa osvojenih 50 poena ide dalje i biće učesnik republičkog takmičenja. I to nije sve, pokazao je i svoje znanje iz računarstva i informatike, sa osvojenih 75 poena zauzeo je prvo mesto na okružnom nivou a onda je odmerio snage sa vršnjacima i na republičkom takmičenju i osvojio 48 poena. Dakle, Dragan ima prva tri mesta na okružnim takmičenjima iz tri različita predmeta!
 
Srećni smo što svake godine imamo svoje učenike koji se redovno plasiraju na više nivoe takmičenja i iz istorije, geografije, biologije i srpskog jezika. Ove godine će naša učenica Ana Avramović učestvovati na republičkom nivou Književne olimpijade pošto je na regionalnom takmičenju održanom 15.04.2018. sa 18 poena zauzela prvo mesto.
 
Ponosni smo i na svoje učenike i na nastavnike i unapred se radujemo
njihovim predstojećim uspesima."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.10.2018.
Nikola Vučen predsednik opštine S. Palanka sa saradnicima posetio MZ Azanja: U fokusu pomoć za tri socijalno ugrožene porodice(VIDEO)
Čelnici lokalne samouprave obećali pomoć ugroženim porodicama Ilić, Janković i Andrejić, ali i rešavanje komunalnih problema u Azanji
Postavljeno: 17.10.2018.
Nastavljeni radovi na uređenju Gradskog stadiona u Palanci(VIDEO)
Projekat realizuju brojni donatori i lokalna samouprava
Postavljeno: 17.10.2018.
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv siromaštva
Svetski dan borbe protiv siromaštva obeležava se od 1987. godine
 

 
 
Kursna lista