Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Bogat program u Noći muzeja u subotu u Palanci
Postavljeno: 17.05.2018.


Raznovrsnim sadržajima kulturne ustanove će obeležiti značajan datum (Narodni muzej, Bilblioteka i Memorijalna galerija)

Noć muzeja, 19. maj, u palanačkim kulturnim ustanovama biće u zanaku bogatog i sadržajnog programa. Nadležni su se potrudili da pripreme raznovrsne sadržaje za posetioce.

U Narodnom muzeju u Palanci, u 19 sati, biće otvorena manifestacija "Lozovičke bele poklade", koja obuhvata radionicu i izradu pokladnih maski, serijal filmova o pokladama i inscenaciju pokladne lovorke od 20 časova, na svakih sat i po.

U Memorijalnoj galeriji "Dušan Starčević" na Koloniji, u 19 časova, ć biti otvorena izložba "Male stvari", autora Tamare Zečević iz Beograda

U Biblioteci "Milutin Srećković", u 18.30 časova, biće održana tribina i predavanje "Pobede i pobednici", povodom stogodišnjice Velikog rata. Gosti su teolog Aleksandar Obradović i istoričar Nemanja Dević.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.07.2018.
Održana 4. sednica Skupštine opštine S. Palanka
Usvojena jedina tačka dnevnog reda, koja se odnosi na konverziju duga i potraživanja opštine prema SP Lasta
Postavljeno: 20.07.2018.
Policijska uprava Smederevo: Akcija suzbijanja krijumčarenja na Dunavu
Oduzeto 6 neregistrovanih čamaca
Postavljeno: 20.07.2018.
TV Jasenica saznaje: Palančanin Perica Ognjenović sportski direktor i koordinator mladjih selekcija u slovenačkoj Gorici!!!
Bivši as, a sada fudbalski trener, pored rada u FSS i omladinskoj reprezentaciji, na pragu dogovora sa Slovencima oko rada u tamošnjem prvoligašu
 

 
 
Kursna lista