Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Bogat program u Noći muzeja u subotu u Palanci
Postavljeno: 17.05.2018.


Raznovrsnim sadržajima kulturne ustanove će obeležiti značajan datum (Narodni muzej, Bilblioteka i Memorijalna galerija)

Noć muzeja, 19. maj, u palanačkim kulturnim ustanovama biće u zanaku bogatog i sadržajnog programa. Nadležni su se potrudili da pripreme raznovrsne sadržaje za posetioce.

U Narodnom muzeju u Palanci, u 19 sati, biće otvorena manifestacija "Lozovičke bele poklade", koja obuhvata radionicu i izradu pokladnih maski, serijal filmova o pokladama i inscenaciju pokladne lovorke od 20 časova, na svakih sat i po.

U Memorijalnoj galeriji "Dušan Starčević" na Koloniji, u 19 časova, ć biti otvorena izložba "Male stvari", autora Tamare Zečević iz Beograda

U Biblioteci "Milutin Srećković", u 18.30 časova, biće održana tribina i predavanje "Pobede i pobednici", povodom stogodišnjice Velikog rata. Gosti su teolog Aleksandar Obradović i istoričar Nemanja Dević.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
Postavljeno: 16.11.2018.
Promena trenera u Košarkakšom klubu Mladost iz Palanke: Igor Sih umesto Zorana Todorovića
Sporazumno raskinuta saradnja sa trenerom Zoranom Todorovićem, a ekipu će na meču u Pirotu predvoditi Igor Sih iz Velike Plane
 

 
 
Kursna lista