Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Palanačka atletičarka Ivana Đurić prebacila "čarobnu granicu" od 50 metara u bacanju koplja: Ostvarila daljinu od 51,44 metra!!!
Postavljeno: 21.05.2018.


Atletčarka palanačkog Elita pobedila sjajnim rezultatom na Prvenstvu Centralne Srbije i potvrdila izuzetnu formu pred Evropsko prvenstvo. Ukupno 6 medalja za trenera Nenada Milinkovića i njegove pulene

Za kopljašicu Ivanu Đurić, članicu Atletskog kluba Elit iz Palanke, nastavlja se sezona iz snova. Učenica trenera Nenada Milinkovića je prebacila "čarobnu granicu" od 50 metara i bacila je koplje, težine 500 grama, na daljinu od 51,44 metra!!! To je rezultat šest metara bolji od norme, koju je na početku sezone ostvarila, za Prvenstvo Evrope mlađih juniorki.

Ivana Đurić je lični rekord bacila na Prvenstvu Centralne Srbije za seniore i mlađe juniore i osvojila zlatnu medalju. Takođe, na istom takmičenju ona je bila treća u bacanju kugle.

Atletičari palanačkog AK Elit su na pomenutom takmičenju osvojili još 4 medalje. Trener Nenad Milinković se takmičio u seniorskoj konkurenciji i zaslužio dva odličja: zlatnu medalju u bacanju koplja i bronzanu u bacanju diska.

Srebrne medalje, u svojim kategorijama, osvojli su Kristijan Stevanović i Milan Mićić u bacanju koplja.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.05.2019.
Palančanin Darko Lazić osvojio istorijsku "duplu krunu" sa fudbalerima Sarajeva: Prvenstvo i Kup BiH na Koševu!
Sjajni defanzivac jedan od najzalužnijih sa uspeh tima sa Koševa
Postavljeno: 18.05.2019.
Košarkaš palanačke Mladosti Minja Todorović nastupa za špansku ekipu IBAB na međunarodnom turniru u Belgiji
Talentovani Palančanin sa još dvojicom igrača iz Srbije, nastupa za prestižni tim i akademiju iz Barselone za igrače do 19 godina
Postavljeno: 18.05.2019.
U Svilajncu održan Veliki regionalni sajam zapošljavanja
Okupilo se 30 kompanija i ponudilo 400 novih radnih mesta
 


 
 
Kursna lista