Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Palanačka atletičarka Ivana Đurić prebacila "čarobnu granicu" od 50 metara u bacanju koplja: Ostvarila daljinu od 51,44 metra!!!
Postavljeno: 21.05.2018.


Atletčarka palanačkog Elita pobedila sjajnim rezultatom na Prvenstvu Centralne Srbije i potvrdila izuzetnu formu pred Evropsko prvenstvo. Ukupno 6 medalja za trenera Nenada Milinkovića i njegove pulene

Za kopljašicu Ivanu Đurić, članicu Atletskog kluba Elit iz Palanke, nastavlja se sezona iz snova. Učenica trenera Nenada Milinkovića je prebacila "čarobnu granicu" od 50 metara i bacila je koplje, težine 500 grama, na daljinu od 51,44 metra!!! To je rezultat šest metara bolji od norme, koju je na početku sezone ostvarila, za Prvenstvo Evrope mlađih juniorki.

Ivana Đurić je lični rekord bacila na Prvenstvu Centralne Srbije za seniore i mlađe juniore i osvojila zlatnu medalju. Takođe, na istom takmičenju ona je bila treća u bacanju kugle.

Atletičari palanačkog AK Elit su na pomenutom takmičenju osvojili još 4 medalje. Trener Nenad Milinković se takmičio u seniorskoj konkurenciji i zaslužio dva odličja: zlatnu medalju u bacanju koplja i bronzanu u bacanju diska.

Srebrne medalje, u svojim kategorijama, osvojli su Kristijan Stevanović i Milan Mićić u bacanju koplja.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.06.2018.
Sezona iz snova za Ivanu Đurić: Palanačka atletičarka prvak Srbije za starije juniorke u bacanju koplja!
Ivana i njen trener Nenad Milinković potvrdili klasu i zlatna medalja osvojena uz rekord Centralne Srbije za dve godine starijim rivalkama. Obezbedjeno učešće na još jednoj Balkanijadi
Postavljeno: 16.06.2018.
ePodunavlje: Licemer Kena proteran iz Goloboka
Postavljeno: 15.06.2018.
Zbog posledica nevremena mališani premešteni iz svojih vrtića
Od ponedeljka 18.6. vrtići koji će raditi biće "Petar Pan" , "Plavi čuperak" i "Naša radost"
 

 
 
Kursna lista