Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ Nikola Tesla iz Goloboka u akciji "Stvaramo znanje" Telekoma Srbije za dobijanje informatičkog kabineta: Glasajte putem društvenih mreža
Postavljeno: 29.05.2018.


Škola iz Goloboka u najužem izboru za dobijanje informatičkog kabineta

Telekom Srbije organizuje akciju "Stvaramo znanje", u kojoj poklanja 20 informatičkih kabenita školama u celoj zemlji. U konkurenciji su škole koje se prijave, a dobitnici se određuju glasovima na društvenim mrežama i aplikaciji.

U užoj konkurenciji za dobijanje informatičkog kabineta je i OŠ Nikola Tesla iz Goloboka. Iz ove obrazovne ustanove pozivaju Palančane da glasaju i pomognu im da osavremene nastavu novim kabinetom i opremom. Uputili su i apel, koji vam prenosimo:

"Drugari i fb prijatelji, molim vas uđite na link ispod i glasajte za školu "Nikola Tesla" Golobok. Ušli smo u uži izbor za opremanje kabineta za informatiku, ali od broja glasova zavisi da li ćemo biti izabrani. Može se glasati sa računara i sa telefona. Vaš minut vremena možda pomogne našoj školi da dobije savremenu opremu i omogućimo deci kvalitetniju nastavu.
Hvala svima "

https://bit.ly/StvaramoZnanjeTelekomSrbija

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.06.2018.
Sezona iz snova za Ivanu Đurić: Palanačka atletičarka prvak Srbije za starije juniorke u bacanju koplja!
Ivana i njen trener Nenad Milinković potvrdili klasu i zlatna medalja osvojena uz rekord Centralne Srbije za dve godine starijim rivalkama. Obezbedjeno učešće na još jednoj Balkanijadi
Postavljeno: 16.06.2018.
ePodunavlje: Licemer Kena proteran iz Goloboka
Postavljeno: 15.06.2018.
Zbog posledica nevremena mališani premešteni iz svojih vrtića
Od ponedeljka 18.6. vrtići koji će raditi biće "Petar Pan" , "Plavi čuperak" i "Naša radost"
 

 
 
Kursna lista