Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ Nikola Tesla iz Goloboka u akciji "Stvaramo znanje" Telekoma Srbije za dobijanje informatičkog kabineta: Glasajte putem društvenih mreža
Postavljeno: 29.05.2018.


Škola iz Goloboka u najužem izboru za dobijanje informatičkog kabineta

Telekom Srbije organizuje akciju "Stvaramo znanje", u kojoj poklanja 20 informatičkih kabenita školama u celoj zemlji. U konkurenciji su škole koje se prijave, a dobitnici se određuju glasovima na društvenim mrežama i aplikaciji.

U užoj konkurenciji za dobijanje informatičkog kabineta je i OŠ Nikola Tesla iz Goloboka. Iz ove obrazovne ustanove pozivaju Palančane da glasaju i pomognu im da osavremene nastavu novim kabinetom i opremom. Uputili su i apel, koji vam prenosimo:

"Drugari i fb prijatelji, molim vas uđite na link ispod i glasajte za školu "Nikola Tesla" Golobok. Ušli smo u uži izbor za opremanje kabineta za informatiku, ali od broja glasova zavisi da li ćemo biti izabrani. Može se glasati sa računara i sa telefona. Vaš minut vremena možda pomogne našoj školi da dobije savremenu opremu i omogućimo deci kvalitetniju nastavu.
Hvala svima "

https://bit.ly/StvaramoZnanjeTelekomSrbija

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.08.2018.
U Narodnom muzeju u Smederenskoj Palanci održana je aktivnost "Na kafi u muzeju" kao prateći sadržaj izložbe "Dušan Mišković - poklon vremenu"
Sadržaj ove izložbe jesu 65 umetničkih dela
Postavljeno: 21.08.2018.
U selu Voodice održano je 13. "Vodeničko prelo"
Manifestaciju je ove godine otvorio Petar Miliić predsednik SO Smederevska Palanka
Postavljeno: 21.08.2018.
Na Fuškoj Gori održano je međunarodno orijentiring takmičenje
Na ovom takmičenju učestvovali su i takmičari Orijentiring kluba "Jasenica"
 

 
 
Kursna lista