Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Dvojica Palančana na pripremama futsal reprezentacije Srbije: Radovanović i Pavlović među "Orlovima"
Postavljeno: 11.06.2018.


Selektor Ivančić među 18 kandidata pozvao i igrače iz Palanke. Marko Radovanović već dokazan u reprezentaciji, a Aleksandar Pavlović- Čvrga debitant

Palanka je i definitivno centar srpskog futsala. Zahvaljujući radu i entuzijazmu u KMF Partenonu, naš grad se može podičiti dvojicom futsal reprezentativaca.

Pored već dokazanog internacionalca u Jermjeniji i Libanu, Marka Radovanovića, učesnika dva Evropska prvanestva i stanadardnog reprezentativca Srbije, poziv za pripreme nacionalnog tima dobio je drugi Palančanin Aleksandar Pavlović- Čvrga, trenutno član Novog Pazara, kluba čiji je trener, takođe Palančanin, Veljko Spasojević

Njih dvojicu je selektor Goran Ivančić uvrstio na spisak za petodnevne pripreme reprezentacije Srbije, što je veliki priznanje za palanački futsal i sport uopšte.

Vredi istaći da su dvojica reprezentativaca zajedno igrali u Partenonu, Ekonomcu i Smederevu, a bili su i internacionalci u Libanu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.06.2018.
Donacija Instituta za kukuruz za ugrožena domaćinstva od nevremena dopermljena u Lozovik
Donacija obuhvata 1400 setvenih jedinica kukuruza
Postavljeno: 22.06.2018.
Počinje prodaja mesečih karata za sezonsku liniju Smederevo-Smed. Palanka-Herceg Novi
Linija počunje sa radom 30.06 i radiće do 01.09.
Postavljeno: 22.06.2018.
Sajam zapošljavanja u Palanci(ponedeljak, 10 sati)
Svoju ponudu slobodnih poslova predstaviće 24 poslodavca sa potrebama za više od 300 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija mašinske, metalske, metaloprerađivačke ugostiteljske , trgovačke , ekonomske i drugih struka .
 

 
 
Kursna lista