Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Dvojica Palančana na pripremama futsal reprezentacije Srbije: Radovanović i Pavlović među "Orlovima"
Postavljeno: 11.06.2018.


Selektor Ivančić među 18 kandidata pozvao i igrače iz Palanke. Marko Radovanović već dokazan u reprezentaciji, a Aleksandar Pavlović- Čvrga debitant

Palanka je i definitivno centar srpskog futsala. Zahvaljujući radu i entuzijazmu u KMF Partenonu, naš grad se može podičiti dvojicom futsal reprezentativaca.

Pored već dokazanog internacionalca u Jermjeniji i Libanu, Marka Radovanovića, učesnika dva Evropska prvanestva i stanadardnog reprezentativca Srbije, poziv za pripreme nacionalnog tima dobio je drugi Palančanin Aleksandar Pavlović- Čvrga, trenutno član Novog Pazara, kluba čiji je trener, takođe Palančanin, Veljko Spasojević

Njih dvojicu je selektor Goran Ivančić uvrstio na spisak za petodnevne pripreme reprezentacije Srbije, što je veliki priznanje za palanački futsal i sport uopšte.

Vredi istaći da su dvojica reprezentativaca zajedno igrali u Partenonu, Ekonomcu i Smederevu, a bili su i internacionalci u Libanu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 10.12.2018.
RS domen na internetu dobija kukice i dodatne simbole
Registrantima postojećih .RS domena je omogućena registracija novog naziva .RS domena koji na određenim pozicijama umesto „ošišanih“ slova ima odgovarajuća slova koja ranije nisu bila na raspolaganju (npr. „č“ ili „ć“ umesto „c“, „š“ umesto „s“ itd).
Postavljeno: 10.12.2018.
U Velikoj Plani se obavljaju radovi na asfaltiranju ulica(VIDEO)
Asfaltiraju se Železnička ulica, Dušana Jovića i Dragoljuba Despotovića
Postavljeno: 10.12.2018.
MUP: Počela je akcija pojačane kontrole vožnje u alkoholisanom stanju i trajaće do 16. decembra
Akcija pojačane kontrole saobraćaja biće usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
 

 
 
Kursna lista