Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Zakazana druga sednica Skupštine opštine S. Palanka(sreda.10 sati)
Postavljeno: 15.06.2018.


Na dnevnom redu 19 tačaka za razmatranje i eventualno usvajanje

Petar Milić, predsednik SO S. Palanka, zakazao je drugu sednicu ovog saziva lokalnog parlamenta. Sednica je zakazana za sredu, 20. jun, sa početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu biće 19 tačaka za razmatranje i eventualno usvajanje. Između ostalog, teme su završni račun budžeta za prošlu godinu, utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru, izmene i dopune plana generalne i detaljne regulacije, mreža objekata, vaspitnih grupa, broja zaposlenih i ekonomska cena boravka dece u PU Čika Jova Zmaj.

Odbornici će razmatrati i kadrovska pitanja, tačnije, izbor predsednika i članova u komisijama pod ingerencijom lokalne samouprave.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista