Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: Licemer Kena proteran iz Goloboka
Postavljeno: 16.06.2018.


Palanački zlotvor Radoslav Milojičić proteran je danas iz Goloboka. Proterao ga je narod. A došao je da, navodno, vidi kakvu je štetu napravilo nevreme. Istina je da je došao da vidi kako da napravi kombinaciju za naplatu putem privatnih firmi svojih jataka.
 
Nije Kena u Golobok, jedno od sela koje je u Opštini Smederevska Palanka devastirao i koje za vreme njegove autokratske vladavine nije videlo ni dinara, došao da nudi sredstva Šutanovca, Đilasa i Jeremića...došao je da vidi šta još ima da uzme.
Tiho se zavukao u kuću retkih koji mu još uvek veruju, ili koji su lepo živeli dok su Palančani bili bez vode,u mraku i sa razorenim instucijama, ustanovama zdravstva, kulture sporta...koji su lepo živeli dok je Palanku zaduživao za više milijardi dinara. A kada je izašao, narod ga je proterao. Narod zna ko je Kena. Narod niko ne može da laže.
Nevreme od pre par dana napravilo je ogromnu štetu u Goloboku. Oko 280 miliona dinara. Kena još uvek misli da ima "svoje ljude" u opštinskoj upravi. Da podsetimo, jedna od njih se i često zabavljala sa njim i koalicionim partnerima dok su činili vlast. 
Šta nije u redu sa ovim likom? U kojem vremenu on živi? Ko mu puni glavu...ili, čime je njegova glava punjena? Odgovora nema. Za sada, dok se zvanično ne oglasi Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Nova pobeda i "stotka" palanačkih košarkaša na neugodnom gostovanju: Pirot- Mladost 99:103
Palančani, sa novim trenerom Igorom Sihom, ostvarili šesti trijumf u Drugoj ligi Srbije. Sjajna partija Milana Janjuševića: 36 poena i 6 trojki
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
 

 
 
Kursna lista