Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Nova medalja za Palančanku Ivanu Đurić na Balkanijadi u Istanbulu: Srebro u bacanju koplja uz lični rekord- 49,48 metara!!!
Postavljeno: 21.06.2018.


Ivana, učenica trenera Nenada Milinkovića, postigla fenomenalan rezultat u konkurenciji starijih juniorki, od kojih je dve godine mladja. Za deset dana ona dve medalje na Balkanijadama

Sjajna serija uspeha i medalja za palanačku atletičarku Ivanu Đurić se nastavlja. Članica AK Elit, reprezentativka Srbije i učenica trenera Nenada Milinkovića, je sve bolja i bolja. Novo odličje donela je sa Prvenstva Balkana za starije juniorke u Istanbulu.

U bacanju koplja Ivana Đurić je osvojila srebrnu medalju, sa ličnim rekordom i rekordom Centralne Srbije- 49.48 metara. Rezultat je za metar bolji od hica, kojim je pre deset dana, takođe u Istanbulu, osvojila bronzanu medalju na Balkanijadi za mlađe juniorke.

Ovaj fenomenalan uspeh još više dobija na značaju, jer je Ivana osvojila srebro za Srbiju u konkurenciji dve godine starijih rivalki. Ona je 2001. godište i mlađa je juniorka. Dakle, velika karijera je počela.


 

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.02.2019.
Crkveni hor Svetog Simeona Bogoprimca u Palanci obeležio krsnu slavu
Hor na prigodan način obeležio slavu, dan sveca, po kome nosi ime
Postavljeno: 17.02.2019.
Velika posećenost Sajma poljoprivrednih mašina i alata na Sretenje u Palanci
Drugi ovogodišnji Sajam jedan od rekordnih po broju posetilaca
Postavljeno: 16.02.2019.
ePodunavlje: POČEO PISKOV BESPLATAN PREVOZ: Jedinstvena Srbija organizovala proteste u Palanci?
 

 
 
Kursna lista