Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Nova medalja za Palančanku Ivanu Đurić na Balkanijadi u Istanbulu: Srebro u bacanju koplja uz lični rekord- 49,48 metara!!!
Postavljeno: 21.06.2018.


Ivana, učenica trenera Nenada Milinkovića, postigla fenomenalan rezultat u konkurenciji starijih juniorki, od kojih je dve godine mladja. Za deset dana ona dve medalje na Balkanijadama

Sjajna serija uspeha i medalja za palanačku atletičarku Ivanu Đurić se nastavlja. Članica AK Elit, reprezentativka Srbije i učenica trenera Nenada Milinkovića, je sve bolja i bolja. Novo odličje donela je sa Prvenstva Balkana za starije juniorke u Istanbulu.

U bacanju koplja Ivana Đurić je osvojila srebrnu medalju, sa ličnim rekordom i rekordom Centralne Srbije- 49.48 metara. Rezultat je za metar bolji od hica, kojim je pre deset dana, takođe u Istanbulu, osvojila bronzanu medalju na Balkanijadi za mlađe juniorke.

Ovaj fenomenalan uspeh još više dobija na značaju, jer je Ivana osvojila srebro za Srbiju u konkurenciji dve godine starijih rivalki. Ona je 2001. godište i mlađa je juniorka. Dakle, velika karijera je počela.


 

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista