Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: Kena posle Palanke hteo da pljačka i Smederevo
Postavljeno: 21.06.2018.


Elementarna nepogoda koja za sobom ostavlja pustoš, Radoslav Milojičić Kena, posle totalnog devastiranja Smederevske Palanke, a po nalogu svojih šefova kojih danas nema ni u tragovima na političkoj sceni Srbije, planirao je sa "partnerima" da se uputi u pljačku Smedereva.
 
Period vladavine Demokratske stranke u Podunavskom okrugu dugo će se pamtiti. Nakon što je, napravivši im milionske dugove, zakatančio sva javna preduzeća i ustanove, a fudbalski klub preimenovao u komunalno preduzeće, Kena je u Smederevo ušao kroz organizaciju aktivista koji su autobusima išli da podržavaju Borisa Tadića.
 
Ti predsednički izbori 2012. godine bili su Keni i kamen oko vrata. Prodali ga njegovi. Taman je razradio partijski pritisak na pravosuđe, čemu se tragovi i danas mogu naći, taman je pronašao "savetnika" za privredu, a Srpska napredna stranka pomrsila mu je konce.
 
Kenin je svog savetnika za investicije, Simona Apolonija, inače vlasnika poslastičarnice u Beogradu, uz pomoć nekih nebitnih grupa građana koji su nestali, angažovao na dva velika projekta. Angažovao ga je na fabrici lutaka u Palanci i privatizaciji smederevskog "Želvoza" od strane "Ćimolaje". 
 
Kena se tada hvalio "na sva usta". Oba projekta su propala, kako to sa svim Keninim projektima i biva, jer suština nisu projekti nego njegov džep. Da podsetimo, sa istom firmom odradio je i "donaciju" mobilijara za decu, u kojoj su troškovi montaže i transporta bili višestruko skuplji od tržišne cene rekvizita. 
 
Kena - sinonim za višegodišnju robiju. To je bliska budućnost.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Nova pobeda i "stotka" palanačkih košarkaša na neugodnom gostovanju: Pirot- Mladost 99:103
Palančani, sa novim trenerom Igorom Sihom, ostvarili šesti trijumf u Drugoj ligi Srbije. Sjajna partija Milana Janjuševića: 36 poena i 6 trojki
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
 

 
 
Kursna lista