Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: VUČEVIĆ: Rukovodstvo Palanke uz Vladu Srbije ka ozdravljenju
Postavljeno: 21.06.2018.


Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da je Smederevska Palanka, pre dolaska SNS na vlast, dobar primer loše prakse, odnosno lošeg vođenja opštine.
 
- Siguran sam, da sam ja uradio deset odsto od onog što je uradio Radoslav Milojičić Kena, već odavno bih bio pred sudom. Možda je najteže građanima objasniti zašto još uvek nisu odgovarali oni koji su sve te bahatosti radili. Ali, ako ne pričate sa građanima i ne kažete im kakvo je pravo stanje, oni neće imati dobru percepciju zašto je potrebno duže vremena da pokrenete neki postupak, proces, rekao je Vučević.
 
On je istakao da je siguram da će novo rukovodsvo Smederevske Palanke, uz podršku Vlade Republike Srbije, uspešno izvesti normalizaciju uslova života u ovoj podunavskoj opštini. 
 
- Kada budemo podnosili izveštaje, na kraju svojih mandata, videćete da iza nas nikada neće ostati takva nedela, kao što su ostala iza onih koji nama svaki dan drže pridike i slovo. Zato je bitno da stranka ne ćuti i da kaže šta je sve loše urađeno. Osećamo podršku građana, što potvrđuju izborni rezultati. Ipak, trebaće puno vremena za Smederevsku Palanku, ali u sigurnim rukama brže će doći na zelene grane i zdrave klime, rekao je Vučević.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.09.2018.
U utorak, 25. septembra, akcija uklanjanja pasa lutalica u Palanci
Nadležni obaveštavaju vlasnike pasa da svoje ljubimce pripreme za takvu situaciju I sklone ih sa ulica.
Postavljeno: 24.09.2018.
Košarkašice palanačkog Sistema dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u Kupu Srbije (ponedeljak, 19 sati)
Palanmčanke će odigrati prvi takmičarski meč u ovoj sezoni
Postavljeno: 24.09.2018.
"Vašarijada" u vrtićima PU "Čika Jova Zmaj" u Palanci
Ove sedmice u svim palanačkim, kao i u vrtićima u Selevcu, Azanji i Kusatku priredbe i program posvećen Krstovdanskom vašaru
 

 
 
Kursna lista