Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: VUČEVIĆ: Rukovodstvo Palanke uz Vladu Srbije ka ozdravljenju
Postavljeno: 21.06.2018.


Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da je Smederevska Palanka, pre dolaska SNS na vlast, dobar primer loše prakse, odnosno lošeg vođenja opštine.
 
- Siguran sam, da sam ja uradio deset odsto od onog što je uradio Radoslav Milojičić Kena, već odavno bih bio pred sudom. Možda je najteže građanima objasniti zašto još uvek nisu odgovarali oni koji su sve te bahatosti radili. Ali, ako ne pričate sa građanima i ne kažete im kakvo je pravo stanje, oni neće imati dobru percepciju zašto je potrebno duže vremena da pokrenete neki postupak, proces, rekao je Vučević.
 
On je istakao da je siguram da će novo rukovodsvo Smederevske Palanke, uz podršku Vlade Republike Srbije, uspešno izvesti normalizaciju uslova života u ovoj podunavskoj opštini. 
 
- Kada budemo podnosili izveštaje, na kraju svojih mandata, videćete da iza nas nikada neće ostati takva nedela, kao što su ostala iza onih koji nama svaki dan drže pridike i slovo. Zato je bitno da stranka ne ćuti i da kaže šta je sve loše urađeno. Osećamo podršku građana, što potvrđuju izborni rezultati. Ipak, trebaće puno vremena za Smederevsku Palanku, ali u sigurnim rukama brže će doći na zelene grane i zdrave klime, rekao je Vučević.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.11.2018.
Vrtić "Plavi čuperak" u Palanci: Sportski dan za mališane u SC Kolonija 11421(VIDEO)
Saradnja i sportske igre za decu iz tri grupe vrtića
Postavljeno: 15.11.2018.
OŠ Olga Milošević: Donacija banke"Societe Generale Srbija": Interaktivna tabla, projektor i kompjuter u "Societe učionici"(VIDEO)
Donacija u vrednosti od 118.800 dinara za opremanje učionice i savremenu interaktivnu tablu
Postavljeno: 15.11.2018.
Litererarni konkurs za učenike iz Podunavskog okruga povodom 120 godina od rođenja Desanke Maksimović
Konkurs nosi naziv Poezija se piše dušom, a organizatori su Društvo za srpski jezik i ragionalni centar za profesionalni razvoj zapolsenih u obrazovanju Podunavskog okruga
 

 
 
Kursna lista