Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Opština Velika Plana: Donacija "Zemun Polja" i "Superiora" za domaćinstva koja su pretrpela štete od nevremena
Postavljeno: 22.06.2018.


Zainteresovani građani se mogu javiti u prostorijama svojih mesnih zajednica i mesnih kancelarija počev od 19. juna 2018. godine, pri čemu moraju navesti površinu na kojoj planiraju podizanje zasada kukuruza, odnosno povrća.

Iz Opštinske uprave Velike Plane dobili smo saopštenje, koje se odnosi na domaćinstva i meštane i štetu od nevremena:

"Opština Velika Plana, uz pomoć Instituta za kukuruz ''Zemun Polje''i kompanije ''Superior'' iz Velike Plane, obezbedila je donaciju građanima Lozovika, Miloševca i Krnjeva koji su pretrpeli štetu na usevima usled elementarne nepogode od 13. juna 2018. godine u vidu ranih sorti semenskog kukuruza i povrća čija se sadnja može realizovati u ovom periodu agroekonomske godine.
Zainteresovani građani se mogu javiti u prostorijama svojih mesnih zajednica i mesnih kancelarija počev od 19. juna 2018. godine,  pri čemu moraju navesti površinu na kojoj planiraju podizanje zasada kukuruza, odnosno povrća.
Opština Velika Plana se zahvaljuje Institutu za kukuruz ''Zemun Polje''i kompaniji ''Superior'' iz Velike Plane i istovremeno poziva i druge kompanije i pojedince da u skladu sa svojim  mogućnostima pomognu meštanima Lozovika, Miloševca i Krnjeva."     
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Nova pobeda i "stotka" palanačkih košarkaša na neugodnom gostovanju: Pirot- Mladost 99:103
Palančani, sa novim trenerom Igorom Sihom, ostvarili šesti trijumf u Drugoj ligi Srbije. Sjajna partija Milana Janjuševića: 36 poena i 6 trojk.
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
 

 
 
Kursna lista