Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Donacija Instituta za kukuruz iz Zemuna poljoprivrednicima iz palanačke opštine koji su oštećeni u nevremenu
Postavljeno: 22.06.2018.


Donacija sadrži 1680 setvenih jedinica kukuruza. Posredovanje Ministarstva za poljoprivredu i lokalne samouprave

Veliko nevreme pogodilo je delove palanačke opštine 13. juna i proglašena je vanredna siutuacija u Goloboku, Grčcu, Vlaškom Dolu i Azanji. Grad i olujni vetar su naneli ogromne štete objektima i usevima. Procena je nadležnih da je ukupna šteta oko 2 milijarde dinara.

Dan posle nevremena Željko Radošević, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, obišao je Golobok i uz posredovanje lokalne samouprave obeća konkretnu pomoć republičkih insanci.

Prva donacija je realizovana. U Palanku je stiglo 1680 setvenih jedinica kukuruza i biće podeljeno poiljoprivrednicima sa ugroženog područja. Donator je Institut za kukuruz iz Zemuna.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista