Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Sajam zapošljavanja u Palanci(ponedeljak, 10 sati)
Postavljeno: 22.06.2018.


Svoju ponudu slobodnih poslova predstaviće 24 poslodavca sa potrebama za više od 300 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija mašinske, metalske, metaloprerađivačke ugostiteljske , trgovačke , ekonomske i drugih struka .

U Smederevskoj Palanci, u ponedeljak, 25. juna, biće održan Sajam zapošljavanja. Tim povodom prenosimo vam saopštenje za javnost Nacionalne službe za zapošljavanje:

"Filijala Smederevo Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja, u ponedeljak  25.06.2018.godine, sa početkom u  od 10  časova, u u holu Opštine Smederevska Palanka .
 
Svoju ponudu slobodnih poslova predstaviće 24 poslodavca  sa potrebama za više od 300  radnika različitih profila i stepena kvalifikacija mašinske, metalske, metaloprerađivačke ugostiteljske , trgovačke , ekonomske i drugih  struka .  
 
 
Nezaposleni će na Sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposleni dobiti i pomoć u pisanju svoje radne biografije."
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.09.2018.
Palančanin Nenad Milnković osvojio zlatnu medalju u bacanju koplja na Prvenstvu Balkana za veterane u Celju
Iskusni as i član AK Elit iz Palanke drugu godinu uzastopno je prvak Balkana
Postavljeno: 23.09.2018.
Završen turnir košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd pobednik, palanačka Mladost druga!
Treće mesto pripalo ruskom Dinamu iz Magnitogorska, dok je Kumanovo četvrto
Postavljeno: 22.09.2018.
Drugi dan turnira košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd bolji od palanačke Mladosti
U veoma dobrom meču Beogražani trijumfovali rezultatom 91:82. iako su Palančani bili na pragu rezultatskog preokreta, jer su anulirali prednost gostiju od 20 razlike
 

 
 
Kursna lista