Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U Palanci održan Sajam zapošljavanja(VIDEO)
Postavljeno: 25.06.2018.


Veliko interesovanje među poslodavcima i nezaposlenim licima

U organizaciji Filijale NSZ u Smederevu i ispotave u Palanci, u holu i salama zgrade Opštinske uprave, održan je prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja.

Interesovanje je bilo veliko. Među učesnicima su bila 24 poslodavca sa teritorije Palanke i V. Plane. Oko 700 nezaposlenih lica sa evidencije NSZ su imala priliku da potraže posao, dostave CV i konkurišu kod firmi, kojima su potrebni radnici.

Inače, Sajam zapošljavanja su otvorili Olga Svilar, direktor Filijale NSZ Smederevo i Ivan Gajić, zamenik predsednika opštine Palanka.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista