Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Šestoro palanačkih orijentiraca pozvano u reprezentaciju Srbije za Prvensatvo Jugoistočne Evrope u Sloveniji
Postavljeno: 26.06.2018.


Sigurni učesnici velikog takmičenja su Nikola i Jovana Talijan i Aleksa Nikodijević

Još jedno značajno priznanje stiglo je na adresu Orijentiring kluba Jasenica iz Palanke. Naime, šestoro takmičara palanačkog kluba je pozvano,m od strane selektora, u reprezentaciju Srbije, koje će učesvovati na Prvenstvu Jugoistočne Evrope.

Sigurni učesnici velikog takmičenja u Sloveniji su: Nikola Talijan(M 16), Jovana Talijan(Ž 18) i Aleksa Nikodijević( M 18).

Na širem spisku nacionalne selekcije su još troje orijentiraca Jasenice. To su: Mihajlo Čabraja, Sofija Banković i Maja Ćosić.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista