Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Učenici OŠ "Đorđe Jovanović" iz Selevca odlaze na 47. Reviju filmskog stvaralaštva dece i omladine Srbije u Beogradu
Postavljeno: 26.06.2018.


Talentovani mladi glumci na ovoj reviji će se predstaviti sa četiri filma.

Učenici III2 OŠ "Đorđe Jovanović" iz Selevca sa svojom učiteljicom Vesnom Đuričić, 27. juna učestvuju sa četiri kratka filma: "Deda Tomina kovačnica", "Haljina za Sarinu lutku", "Selevački voćari" i "Jezik moje majke" na 47. Reviji filmskog stvaralaštva dece i omladine Srbije u Beogradu.

Tamo će provesti pet dana i prisustvovaće reviji filmova i mnogim radionicama vezanim za film, a slobodno vreme će iskoristiti za obilazak znamenitosti Beograda. 

Inače, mladi glumci iz ove škole su učestvovali na brojnim festivalima dečijeg filmskog stvaralaštva i osvajali su prestižne nagrade i priznanja. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista