Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Završna faza radova i asfaltiranje Mukerove ulice u Palanci(VIDEO)
Postavljeno: 27.06.2018.


Pored kolovoza saniranje pešačke staze i vodovodne i kanalizacione mreže

Jedan od kapitalnih projekata putne infrastrukture u Palanci je rekonstrukcija Mukerove ulice u MZ Donji Grad. Projekat se realizuje kroz saradnju lokalne samouprave sa republičkim organima.

Obuhvata saniranje i asfaltiranje kolovoza u dužini od 6,3 km na putnom pravcu Palanka- Kruševo, zatim, pešačku stazu u dužini od 1,3 km, kao i radove na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži u dužini od 2 km.

Radovi su počeli u aprilu i stigli su do završne faze. U toku je asfaltioranje i očekjuje se da poslovi uskoro budu završeni.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista