Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Do kraja sedmice sveže i kišovito vreme
Postavljeno: 27.06.2018.


Stabilizacija vremena očekuje se od nedelje

U toku prethodne noći nad Jonskim morem razvio se snažan ciklon i ovaj ciklon zahvatio je danas veći deo Balkanskog poluostrva. U Srbiji je danas oblačno, u većini predela sa slabom kišom. U toku noći obilnije padavine očekuju se na istoku Srbije.


U Palanci oblačno i izuzetno hladno za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 19°C. 


Stabilizacija vremena i porast vazdušnog pritritiska očekuje se od nedelje i od tada bi usledililo sunčano i toplo vreme, tako da bi smo sledeće sedmice imali pravo letnje vreme sa temperaturama oko 30°C. 
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista