Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ Olga Milošević: Dodela svedočanstava i đačkih knjižica na Vidovdan(VIDEO)
Postavljeno: 28.06.2018.


U ovoj palanačkoj školi zadovoljni uspehom učenika

Vidovdan, 28. jun, u kalendaru Ministarstva prosvete je važan datum, kada se zvanično završava školska godina za osnovce i srednjoškolce. Učenici dobijaju potvrdu da su završili razred.

Tako je i u svim obrazovnim ustanovama u palanačkoj opštini. Svečana dodela đačkih knjižica, svedočanstava, kao i Vukovih diploma i poklona za odlične učenike.

U gradskoj OŠ Olga Milošević u Palanci ističu da su zadovoljni rezultatima i uspesima učenika. Generalno, ocene i uspeh su na zavidnom nivou, kako kod mlađih, tako i u starijim razredima.

Mi smo zabeležili dodelu đačkih knjižica i nagrada u odeljenju drugog razreda OŠ Olga Milošević, kod učiteljice Tanje Jovičić:

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista