Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ HIM: Poklon i laptop za đaka generacije Jovanu Dimitrijević(VIDEO)
Postavljeno: 28.06.2018.


U palanačkoj školi svečanost za Vidovdan i nagrade najuspešnijima

U gradskoj OŠ HIM u Palanci, shodno kalendaru Ministarstva prosvete, na Vidovdan su podeljena svedočanstva i đačke knjižice o završenom razredu za sve učenike. Nisu izostale ni Vukove diplome, pokloni i nagrade za najuspešnije đake.

Svečano je bilo u odeljenju osmog razreda, čiji je razredni starešina profesor Dragoljub Đorđević. Nagrađeni su najbolji učenici, kao i đak generacije ove obrazovne ustanove.

Direktorka OŠ HIM, Dragana Ristić, je Jovani Dimitrijević, đaku generacije, uručila specijalan poklon, laptop, koji će ovoj talentovanoj učenici koristiti u daljem školovanju. 

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista