Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Podeljena svedočanstva i uručene nagrade đaku i sportisti generacije OŠ HRŠ(VIDEO)
Postavljeno: 28.06.2018.


Ljubica Milosavljević je đak generacije, a Tijana Dimić je sportista generacije ove obrazovne ustanove.

Vidovdan je poseban dan za sve učenike osnovnih i srednjih škola, jer se na ovaj značajan datum pohvaljuje uspeh učenika, a nagradjuju se i oni najvredniji koji su marljivo radili tokom čitave školske godine. Tako je bilo i u Velikoj sali Skupštine opštine S. Palanka gde je ovu svečanost za đake osmih razreda upriličila OŠ „Heroj Radmila Šišković“.

Ovom prilikom nagrađena je učenica Ljubica Milosavljević koja je nosilac Vukove diplome i đak je generacije, a vrednu nagradu, laptop, joj je uručio direktor ove obrazovne ustanove, Miroslav Mihajlović.

Pored đaka generacije, proglašen je i sportista generacije, a to je Tijana Dimić koja je ostvarila izuzetne rezultate iz atletike. Ona je dobila novčanu nagradu za kupovinu sportske opreme.

Pored ocena u svedočanstvu, uspeh i dosadašnji rad talentovanih učenika ove škole uveličale su i posebne diplome.


 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista