Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Popunjavanje liste želja za buduće srednjoškolce
Postavljeno: 29.06.2018.


Svršeni osnovci posle polaganja završnog ispitanastavili proceduru za upis u srednje škole

U osnovnim školama u Srbiji, nakon objavljivanja konačnih rezultata završnog ispita, mali maturanti u petakj i subotu, 29. i 30. juna, popunjavaju liste želja za upis u željenu srednju školu.

Tako je i u svim osnovnim školama na teritoriji palanačke opštine. Kako kažu nadležni budući srednjoškolci su veoma dobro upoznati sa procedurom popunjavanja liste želja i očekuje se da bez problema sprovedu potrebni postupak.

Nakon popunjavanja liste želja sledi upis u srednje škole, koji je zakazan za 9. i 10. jul. Inače, konačna raspodela po školama za učenike biće poznata 8. jula.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista