Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U Centru za socijalni rad u Palanci organizovana je radionica u okviru "Prepoznajmo nasilje nad starijim ženama i sprečimo ga"
Postavljeno: 29.06.2018.


Organizatori ove radionice su udruženja "Amity" i "Femina" kao i Kancelarija za ljudska i manjincka prava

U okviru projekta "Prepoznajmo nasilje nad starijim ženama i sprečimo ga" koji organizuje "Amity" u partnerstvu sa "Udruženjem penzionera grada Požarevca" i udruženjem žena "Femina" iz Smederevske Palanke i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjincka prava organizivana je radionica u Centru za socijani rad u Smederevskoj Palanci. 

Radionica je namenjena prvenstveno stručnim licima radi povećanja svesti o nasilju nad starijim ženama,kao ukazivanju na načine na  koje  žrtvama može biti  ukazana pomoć. Takođe,cilj ovakvih radionica svakako jeste pružanje podrške i motivacije ženama da ne ćute o nasilju i prijave svoj problem nadležnim instutucijama na vreme.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2018.
ŽKK Sistem domaćin turnira u mini basketu za devojčice u Palanci (nedelja, 9.30 sati)
Turnir se igra u okviru takmičenja KS CS
Postavljeno: 13.12.2018.
Palančanka Tijana Dimić osvojila zlatnu medalju u trci na 1.000 metara na mitingu budućih šampiona u Beogradu
Talentovana atletičarka i doskorađnja članica Jasenice zablistala u debitantskom nastupu u novom klubu Moravi iz Ćuprije
Postavljeno: 13.12.2018.
Apel JP “Putevi Srbije” zbog najave formiranja snežnog pokrivača i ledene kiše tokom noći između petka i subote, 14/15. decembar
JP ,,Putevi Srbije” još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju saobraćajnu signalizaciju, posebno ograničenja brzine.
 

 
 
Kursna lista