Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U Centru za socijalni rad u Palanci organizovana je radionica u okviru "Prepoznajmo nasilje nad starijim ženama i sprečimo ga"
Postavljeno: 29.06.2018.


Organizatori ove radionice su udruženja "Amity" i "Femina" kao i Kancelarija za ljudska i manjincka prava

U okviru projekta "Prepoznajmo nasilje nad starijim ženama i sprečimo ga" koji organizuje "Amity" u partnerstvu sa "Udruženjem penzionera grada Požarevca" i udruženjem žena "Femina" iz Smederevske Palanke i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjincka prava organizivana je radionica u Centru za socijani rad u Smederevskoj Palanci. 

Radionica je namenjena prvenstveno stručnim licima radi povećanja svesti o nasilju nad starijim ženama,kao ukazivanju na načine na  koje  žrtvama može biti  ukazana pomoć. Takođe,cilj ovakvih radionica svakako jeste pružanje podrške i motivacije ženama da ne ćute o nasilju i prijave svoj problem nadležnim instutucijama na vreme.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista