Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Policijska uprava Smederevo: Dan otvorenih vrata za građane 5. jula u Smederevu, Palanci i Velikoj Plani
Postavljeno: 29.06.2018.


Planirane su aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa prijavom na raspisane konkurse za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

Dobili smo saopštenje za javnost Policijske uprave u Smederevu, koje prenosimo u celosti:

"Ministarstvo unutrašnjih poslova - Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku, u saradnji sa područnim Policijskim upravama organizovaće Dan otvorenih vrata, tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa prijavom na raspisane konkurse za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.
 
Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na ove konkurse ili koji to planiraju, moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom, počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate, kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.
 
Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici ili vatrogasci spasioci. 
 
Pozivamo zainteresovane građane Smedereva da 5. jula, u 12 sati, dođu u skupštinsku salu Gradske uprave u Smederevu, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata. 
 
Za građane Velike Plane tribina je organizovana 5. jula u 10 sati u Domu omladine, a za građane Smederevske Palanke 5. jula u 13 sati u Policijskoj stanici."
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista