Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Policijska uprava Smederevo: Dan otvorenih vrata za građane 5. jula u Smederevu, Palanci i Velikoj Plani
Postavljeno: 29.06.2018.


Planirane su aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa prijavom na raspisane konkurse za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

Dobili smo saopštenje za javnost Policijske uprave u Smederevu, koje prenosimo u celosti:

"Ministarstvo unutrašnjih poslova - Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku, u saradnji sa područnim Policijskim upravama organizovaće Dan otvorenih vrata, tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa prijavom na raspisane konkurse za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.
 
Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na ove konkurse ili koji to planiraju, moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom, počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate, kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.
 
Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici ili vatrogasci spasioci. 
 
Pozivamo zainteresovane građane Smedereva da 5. jula, u 12 sati, dođu u skupštinsku salu Gradske uprave u Smederevu, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata. 
 
Za građane Velike Plane tribina je organizovana 5. jula u 10 sati u Domu omladine, a za građane Smederevske Palanke 5. jula u 13 sati u Policijskoj stanici."
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista