Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Iz KMF Partenona u nacionalnu selekciju: Dušan Majstorović i Nikola Arsić u univerzitetskoj reprezntaciji Srbije na Evropskim igrama!
Postavljeno: 29.06.2018.


Futsaleri, ponikli u palanačkom Partenonu, članovi studentske selekcije Orlova, koja se priprema za Evropske univerzitetske igre u Portugalu

Novo priznanje za palanački futsal i MF Partenon. Nastavljena je lepa tradicija pozivanja igrača iz pallanačkog kluba u reprezentativne selekcije.

Najsvežiji primer je univerzitetska rerezentacija Srbije, koja će se od ponedeljka, 2. jula, pripremati za Evropske univerzitetske igre u Portugaliji, od 19. do 29. jula.

U ovoj nacionalnoj selekciji su dvojica futsalera poniklih u KMF Patenonu iz Palanke, a sada su članovi prvoligaških ekipa. To su Nikola Arsić i dušan Majstorović. Oni su, zajedno sa 12 saigrača, sigurni putnici na veliko takmičenje. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista