Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Atletičarka palanačkog Elita Ivana Đurić učestvuje na Prvenstvu Evrope mlađih juniorki u Mađarskoj
Postavljeno: 01.07.2018.


Ivana i njen trener Nenad Milinković nastupiće u kvalifikacijama bacanja koplja u četvrtak 5. jula. Cilj je plaman u finale

Sadržajno leto za palanačke spirtiste na medjunarpdnoj sceni. U centru pažnje je atletičarka i bacačica koplja Elita Ivana Đurić (17).

Posle niza velikih rezultata, dve medalje na Balkanijadama i titulama prvaka Srbije, kruna sezona za Ivanu i njenog trenera Nenada Milinkovića je Prvenstvo Evrope mladjih juniorki, koje se od 5. do 8. jula održava u mađarskom Đeru.

Ivana je u sastavau reprezentacije Srbije, kao i trener Nenad Milinković. Kvalifikacije u bacanju koplja su na programu u četvrtak, 5. jula, a oni u Mađarsku putuju dva dana ranije.

Cilj je finale i plasman među 12 najboljih u Evropi, što bi bio najveći uspeh palanačke klupske atletike. Ivana Đurić ima 12. ulazni rezultat, a kako tvrdi trener Nenad Milinković spremna je da još jednom postavi lični rekord i dokaže izuzetnu formu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista