Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Karatistkinja Goše Ana Nijemčević na Svetskom kampu i Svetskom kupu mladih u Umagu
Postavljeno: 01.07.2018.


Jedna od najtalentovanijih srpskih takmičarki i učenica trenera Miodraga Vukovića i Aleksandra Stanisavljevića dobila veliko priznanje da učestvuje na Svetskom kupu

Karatistkinja Goše Ana Nijemčević postiže sjajne rezultate na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Novo priznanje za jednu od najtelentovanijih takmičarki u Srbiji stiglo je u vidu poziva za učešće na Svetkom kampu u Svetkom kupu mladih u hrvatskom Umagu.

Ana je veću Istri, a radiće i trenirati pod nadzorom najboljih svetskih trenera. Nastupiće kao reprezentativka Srbije, državni prvak i prvak Balkana, na Svetkom kupu mladih, u borbama, u konkurenciji do 14 godina.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista