Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
IN MEMORIAM: Svetlana Tanja Stojanović (1968-2018)
Postavljeno: 02.07.2018.


Sahrana istaknutog pedagoga i sportiste obaviće se u utorak, 3. jula u 12 sati, na Novom groblju Kamenac u Palanci.

Posle teške bolesti u Palanci je, u 50. godini, preminula Svetlana Tanja Stojanović, istaknuti pedagog, profesor fizičkog vaspitanja, trener i sportsita.

Tanja je bila omiljena među decom, kolegama, sportistima, građanima Palanke. Potiče iz sportske porodice, njen otac Miodrag Stojanović - Ćamba i stric Nikola Stojanović - Kole su legende palanačkog sporta i obrazovanja. Ona je nastavila tim putem. Bavila se uspešno košarkom i rukometom, a kasnije je kao profesor i trener postigla velike uspehe.

Zaslužna je za stasavanje, medalje, pobede i životne lekcije brojnih generacija mladih ljudi, dokazanih u svim sferama.

Bila je rukometni trener, izuzetno uspešan, trasirala je put generacijama reprezentativki, osvajačima medalja na velikim takmičenjima.

Kako pedagog i profesor u mnogim školama, posebno u OŠ HRŠ ostavila je neizbrisiv trag.

Svetlana Tanja Stojanović biće sahranjena na Novom groblju "Kamenac" u Palanci, u utorak, 3. jula, u 12 sati.

Redakcija TV Jasenice imala decenijsku, uspešnu saradnju sa Tanjom i izražavamo najdublje saučešće. Ona je pre tri godine bila gost u našem serijalu "Palanačke sportske legende":Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista