Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Drugi poziv za učesnike komasacije KO Kusadak na usmenu raspravu u postupku utvrđivanja faktičkog stanja
Postavljeno: 02.07.2018.


Komisija će zasedati svakim radnim danom od 08-15 sati u prostorijama Mesne zajednice Kusadak

Pozivaju se sva lica koja poseduju parcele u komasacionom području u KO Kusadak
da pristupe pred komisijom za komasaciju svakim radnim danom od 08-15 sati u prostorijama  Mesne zajednice Kusadak radi učešća na usmenoj raspravi u postupku utvrđivanja faktičkog stanja
 
Stranka je dužna da na raspravu donese podobne isprave(ugovore,presude,rešenja i sl) radi utvrđivanja faktičkog stanja u postupku komasacije. Navedene isprave doneti u originalu ili overenoj fotokopiji radi stavljanja komisiji na uvid
 
Obaveštavaju se lica koja poseduju parcele koje spadaju pod komasaciono područje KO Kusadak a ne poseduju dokumentaciju neophodnu za upis prava svojine, da će se parcele uneti u komasacionu masu na osnovu faktičkog stanja i zo na osnovu izjave stranke i izjave svedoka pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću.
                                                                                 
                                                                            


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2018.
Palančanka Ivana Katanić osvojila srebrnu medalju kao kapiten mlade košarkaške reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Evrope!!!
Ivana nastavila niz titula viceđampionki Evrope, nakon prošlogodišnjeg srebra sa juniorskom reprezentacijom, takođe u mađarskom Šopronu.
Postavljeno: 14.07.2018.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije u finalu Prvenstva Evrope: Palančanka Ivana Katanić postigla odlučujuću trojku u polufinalu protiv Italije!!!
Srbija posle pšrodužetka pobedila Italiju 64:58 . Kapiten Ivana Katanić 6 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Postavljeno: 14.07.2018.
SPC i njeni vernici obeležavaju praznik Sveti Vrači ili Vračevi
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Ovi sveci se smatraju zaštitnicima lekarske profesije.
 

 
 
Kursna lista