Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Gradski stadion u Palanci pod ingerencijom Centra za razvoj sporta: 24 sata na usluzi sportistima i rekreativcima, ali i problemi sa neodgovornim građanima
Postavljeno: 05.07.2018.


U planu sanacija tribina

Gradski stadion "Nepokorena mladost" u Palanci je objekat koji ima dugu tradiciju i najvažniji je za razvoj sporta i rekreacije u gradu. O održavanju ovog objekta, u ime lokalne samouprave, računa vode nadležni iz Centra za razvoj sporta.

Cilj je da Gradski stadion bude u svakom trenutku na raspolganju sportistima, klubovima, ali i svim građanima. Kapije su otvorene 24 časa, ekipe Centra za razvoj sporta vode računa o higijeni, održavanju travnatih terena, atletske staze, pratećih objekata i tribina.

U planu je sanacija tribina, kao i reflektori, koji će u večernjim satima osvetliti atletsku stazu. Deo osvetljenja je već postavljen.

Ipak, kako nam je potvrdio upravni Gradskog stadiona Predrag Stanošević problem predstavljaju u najmanju ruku neodgovorni građani, koji oštećuju imovinu i narušavaju higijenu objekta. Čest je slučaj odlaganja smeća, divljih deponija, otpadaka, čak i skidanja zastava sa jarbila. 

Zato nadležni apeluju na građane da vode računa o ovom objekltu, koji je veoma važan za zdravlje, razvoj dece i odraslih. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.02.2019.
Crkveni hor Svetog Simeona Bogoprimca u Palanci obeležio krsnu slavu
Hor na prigodan način obeležio slavu, dan sveca, po kome nosi ime
Postavljeno: 17.02.2019.
Velika posećenost Sajma poljoprivrednih mašina i alata na Sretenje u Palanci
Drugi ovogodišnji Sajam jedan od rekordnih po broju posetilaca
Postavljeno: 16.02.2019.
ePodunavlje: POČEO PISKOV BESPLATAN PREVOZ: Jedinstvena Srbija organizovala proteste u Palanci?
 

 
 
Kursna lista