Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Gradski stadion u Palanci pod ingerencijom Centra za razvoj sporta: 24 sata na usluzi sportistima i rekreativcima, ali i problemi sa neodgovornim građanima
Postavljeno: 05.07.2018.


U planu sanacija tribina

Gradski stadion "Nepokorena mladost" u Palanci je objekat koji ima dugu tradiciju i najvažniji je za razvoj sporta i rekreacije u gradu. O održavanju ovog objekta, u ime lokalne samouprave, računa vode nadležni iz Centra za razvoj sporta.

Cilj je da Gradski stadion bude u svakom trenutku na raspolganju sportistima, klubovima, ali i svim građanima. Kapije su otvorene 24 časa, ekipe Centra za razvoj sporta vode računa o higijeni, održavanju travnatih terena, atletske staze, pratećih objekata i tribina.

U planu je sanacija tribina, kao i reflektori, koji će u večernjim satima osvetliti atletsku stazu. Deo osvetljenja je već postavljen.

Ipak, kako nam je potvrdio upravni Gradskog stadiona Predrag Stanošević problem predstavljaju u najmanju ruku neodgovorni građani, koji oštećuju imovinu i narušavaju higijenu objekta. Čest je slučaj odlaganja smeća, divljih deponija, otpadaka, čak i skidanja zastava sa jarbila. 

Zato nadležni apeluju na građane da vode računa o ovom objekltu, koji je veoma važan za zdravlje, razvoj dece i odraslih. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.09.2018.
Palančanin Nenad Milnković osvojio zlatnu medalju u bacanju koplja na Prvenstvu Balkana za veterane u Celju
Iskusni as i član AK Elit iz Palanke drugu godinu uzastopno je prvak Balkana
Postavljeno: 23.09.2018.
Završen turnir košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd pobednik, palanačka Mladost druga!
Treće mesto pripalo ruskom Dinamu iz Magnitogorska, dok je Kumanovo četvrto
Postavljeno: 22.09.2018.
Drugi dan turnira košarkaša "Goša FOM 95" u Palanci: OKK Beograd bolji od palanačke Mladosti
U veoma dobrom meču Beogražani trijumfovali rezultatom 91:82. iako su Palančani bili na pragu rezultatskog preokreta, jer su anulirali prednost gostiju od 20 razlike
 

 
 
Kursna lista