Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Gradski stadion u Palanci pod ingerencijom Centra za razvoj sporta: 24 sata na usluzi sportistima i rekreativcima, ali i problemi sa neodgovornim građanima
Postavljeno: 05.07.2018.


U planu sanacija tribina

Gradski stadion "Nepokorena mladost" u Palanci je objekat koji ima dugu tradiciju i najvažniji je za razvoj sporta i rekreacije u gradu. O održavanju ovog objekta, u ime lokalne samouprave, računa vode nadležni iz Centra za razvoj sporta.

Cilj je da Gradski stadion bude u svakom trenutku na raspolganju sportistima, klubovima, ali i svim građanima. Kapije su otvorene 24 časa, ekipe Centra za razvoj sporta vode računa o higijeni, održavanju travnatih terena, atletske staze, pratećih objekata i tribina.

U planu je sanacija tribina, kao i reflektori, koji će u večernjim satima osvetliti atletsku stazu. Deo osvetljenja je već postavljen.

Ipak, kako nam je potvrdio upravni Gradskog stadiona Predrag Stanošević problem predstavljaju u najmanju ruku neodgovorni građani, koji oštećuju imovinu i narušavaju higijenu objekta. Čest je slučaj odlaganja smeća, divljih deponija, otpadaka, čak i skidanja zastava sa jarbila. 

Zato nadležni apeluju na građane da vode računa o ovom objekltu, koji je veoma važan za zdravlje, razvoj dece i odraslih. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista