Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Gradski stadion u Palanci pod ingerencijom Centra za razvoj sporta: 24 sata na usluzi sportistima i rekreativcima, ali i problemi sa neodgovornim građanima
Postavljeno: 05.07.2018.


U planu sanacija tribina

Gradski stadion "Nepokorena mladost" u Palanci je objekat koji ima dugu tradiciju i najvažniji je za razvoj sporta i rekreacije u gradu. O održavanju ovog objekta, u ime lokalne samouprave, računa vode nadležni iz Centra za razvoj sporta.

Cilj je da Gradski stadion bude u svakom trenutku na raspolganju sportistima, klubovima, ali i svim građanima. Kapije su otvorene 24 časa, ekipe Centra za razvoj sporta vode računa o higijeni, održavanju travnatih terena, atletske staze, pratećih objekata i tribina.

U planu je sanacija tribina, kao i reflektori, koji će u večernjim satima osvetliti atletsku stazu. Deo osvetljenja je već postavljen.

Ipak, kako nam je potvrdio upravni Gradskog stadiona Predrag Stanošević problem predstavljaju u najmanju ruku neodgovorni građani, koji oštećuju imovinu i narušavaju higijenu objekta. Čest je slučaj odlaganja smeća, divljih deponija, otpadaka, čak i skidanja zastava sa jarbila. 

Zato nadležni apeluju na građane da vode računa o ovom objekltu, koji je veoma važan za zdravlje, razvoj dece i odraslih. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.07.2018.
RHMZS: Upozorenje na vremenske nepogode sa obilnijim padavinama
Očekuje se da u nedelkju uveče i u ponedeljak Srbiju zahvati nevreme, sa padom temperature
Postavljeno: 20.07.2018.
JP Putevi Srbije: Dopuna za elektronsku naplatu putarine (ENP) moguća samo na vidno obeleženim saobraćajnim kanalima
Minimalan iznos je 2000 dinara, a odluka se primenjuje od 15. jula
Postavljeno: 20.07.2018.
Opštini Palanka 150 hiljada evra za učešće u projektu "Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih intergracija"
Ovu vest potvrdio je predsednik opštine Nikola Vučen, a Palanka je jedna od 15 lokalnih samouprava učesnica u projektu za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu
 

 
 
Kursna lista