Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Opština Velika Plana nagradila je svoje najbolje učenike
Postavljeno: 06.07.2018.


Nagrađeni su đaci generacije i učenici koji su postigli zapažene rezultate na takmičenjima

Opština Velika Plana i ove godine odala je priznanje svojim najboljim učenicima. Svi đaci generacije osnovnih i srednjih škola kao i učenici koji su postigli zapažene rezultate na takmičenjima nagrađeni su novčanim iznosom i kartama za bazen.

Ovakvim činom optšina pokazuje svoji zahvalonst učenicima na predstavljanju u najboljem mogućem svetlu. Takođe,učenicima je od dodatnog značaja što su i na ovakav način nagrađeni za svoje uspehe što im daje i dodatnu motivaciju za napredovanje i nastavak postizanja odličnih rezultata.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista