Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Palančanka Ivana Đurić nije uspela da se plasira u finale bacanja koplja na Prvenstvu Evrope mladjih juniorki
Postavljeno: 07.07.2018.


Ivana u kvalifikacijama ostvarila rezultat 43,31 m i zauzela 28. mesto. Za finale, medju 12 najboljih, bilo potrebno 49.50 m, što je ona više puta ostvarila tokom sezone, I samo učešće na velikom takmičenju je značajan uspeh

Na Prvenstvu Evrope mladjih juniora u atletici, koje se održava u mađarskom Đeru, danas je u kvalifikacijama bacanja koplja, nastupila reprezentativka Srbije i članica palanačkog Elita Ivana Đurić.

Ona je ostvartila rezultat od 43,31 m i i ukupnom plasmanu zauzela 28. mesto. U preostala dva hica u prvom je prestupila, a u trećem bacila 42,55 metara.

To nije bilo dovoljno za plasman u finale, među 12 najboljih u Evropi. Ivani je za finale bila potrebna daljina od 49,50 m, što je ona ove sezone više puta ostvarila.

Ipak, Ivani Đurić i treneru Nenadu Miilnković treba čestitati za samom plasmanu, ostvarenoj normi i učešću na Evropskom prvenstvu. što je veliki uspeh. Za njih vreme radi, stiče se iskustvo, potvrda su i dve medalje na Balkanijadama i na pravom su putu da napreduju i stignu do evropskog vrha. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista