Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Održana Skupština fudbalskog kluba Šumadija iz Azanje
Postavljeno: 10.07.2018.


Za predsednika Upravnog odbora izabran je Mladen Mitrović

Dejan Stojadinović potpredsednik Skupštine FK Šumadija iz Azanje, otvorio je sastanak i konstatovao da je od 19članova prisutno jedanaest. Usvojen je zapisnik sa prethodne sednice a potom je izbarano deset novih članova  Skupštine kluba, to su, Goran Popović, Veroljub Mihajlović, Drako Palić, Zvonimir Savić,  Mladen Mitrović, Goran Ćirović, Zoran Kuzmić, Saša Mašić, Filip Tanasković i Zoran Ćosić koji je izabran za predsednika.

Skupština je imenovala i Upravni odbor, Mladen Mitrović je predsednik, Slobodan Pantelejić potpredsednik, Goran Ćirović sekretar kluba, Veroljub Mihajlović, Goran Popović, Filip Tanasković, Zvonko Savić, Dragoslav Pantelejić i Zoran Marković za članove UO. 

Pred novim rukovodstvom do početka prvenstva 18/19.avgusta stoje velike obaveze. Nastavak sređivanja službenih prostorija i samog terena, angažovanje trenera, a i fond igrača je oskudan, pošto je u proteklom prvenstvu dres Šumadije nosilo više "stranaca", koji su već uzeli papire za prelazak u druge sredine. 

TEKST I FOTO: Novica Pavlović   
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
 

 
 
Kursna lista