Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Ratari: Petrovdanski turnir u malom fudbalu i gostovanje veterana FK Crvena zavezda
Postavljeno: 12.07.2018.
Turnir počinje 14. jula, a veterani Crvene zvezde dolazte u Ratare 30. jula

Druga polovina jula meseca u Ratarim, mestu u palanačkoj oštini, biće u znaku sporta u fudbala. Za 14. jul planiran je početak tradicionalnog Petrovdanskog turnira u malom fudbalu. Dan ranije biće izvlačenje parova, a kotizacija po ekipi je 6000 dinara. Turnir se održava na terenu malioh sportova OŠ Lazar Stanojević, a posle utakmica je zakazana žurka, uz muziku uživo.

Povodom obeležavanja 70 godina od osnivanja FK Budućnost iz Ratara, 30. jula, odigraće se fudbalska utakmica vetarana domnaće Budućnosti i beogradske Crvene zvezde. "Crveno-beli" će gostovati u Ratarima u veoma jakom sastavu i biće to praznik fudbala i sporta.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
Postavljeno: 16.11.2018.
U OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci završena humanitarna akcija "Drug drugu"(VIDEO)
Akcija završena podelom igračaka deci iz vrtića Tašmajdan
Postavljeno: 16.11.2018.
Promena trenera u Košarkakšom klubu Mladost iz Palanke: Igor Sih umesto Zorana Todorovića
Sporazumno raskinuta saradnja sa trenerom Zoranom Todorovićem, a ekipu će na meču u Pirotu predvoditi Igor Sih iz Velike Plane
 

 
 
Kursna lista