Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nastavljeni radovi na sanaciji putne infrastrukture u Palanci: Krpljenja udarnih rupa i postavljanje "ležećih policijaca"(VIDEO)
Postavljeno: 19.07.2018.


Takozvani ležeći policajci se postavljaju u Šulejićevoj ulici, a krpljenje udarnih rupa u A. P. šumskog i Dragoslava Anastasijevića

Nastavljeni su radovi na sanaciji putne infrastrukture u Palanci, sredstvima lokalne samopurave. Aktuelno je krpljenje udarnih rupa u ulicama, koje su u veoma lošem stanju.

Postavljaju se i takozvani "ležeći policajci" u Šulejićevoj ulici, u kojoj je nedavno saniran deo kolovoza. Na ovoj veoma frekventoj lokaciji postavljanjem i vraćenjem "ležećim policajaca" trebalo bi da se poveća bezbednost učesnika u saobraćaju.

Takođe, krpljenje udarnih rupa se nastavlja u ulicama, koje su u izuzetno lošem stanju. Radovi su u planu, ovih dana, u ulicama A.P. Šumskog i Dragoslava Anastasijevića.

Nikola Vučen, redsednik opštine S. Palanka je najavio nastavak radsova tokom letnje sezone na sanaciji putne infrastrukture.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.08.2018.
Počinje nova sezona u Podunavskoj okružnoj fudbalskoj ligi
Palanačku opštinu predstavljaće Cerovac, Šumadija iz Azanje, Železničar iz Kusatka i Pobeda iz Goloboka
Postavljeno: 17.08.2018.
Turnir u malom fudbalu "Vlaški Do 2018"(VIDEO)
Planirano je da turnir počne 20. avgusta, a manifestacija će imati i humanitartni karakter, jer će prihod biti namenjen za obnovu škole u Vlaškom Dolu od posledica junskog nevremena.
Postavljeno: 17.08.2018.
Hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Palanci u nedelju slavi svoju krsnu slavu
Sveštenstvo poziva Palančane i vernike da prisustvuju Svetoj liturgiji i obeležavanju slave
 

 
 
Kursna lista