Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Opštini Palanka 150 hiljada evra za učešće u projektu "Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih intergracija"
Postavljeno: 20.07.2018.


Ovu vest potvrdio je predsednik opštine Nikola Vučen, a Palanka je jedna od 15 lokalnih samouprava učesnica u projektu za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu

Kako je potvrdio Nikola Vučen, predsednik opštine S, Palanka, ova lokalna samouprava će biti učesnik projekta pod patronatom resornog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Palanka je jedna od 15 opština u Srbiji, koja će dobiti po 150 hiljada eura za projekat "Inicijativa za socijalnu dimenzija evropskih integracija,,.Ministrastvo je obezbedilo godišnju članarinu za učešće u ovom Programu,čime je Republika Srbija postala prva država Zapadnog Balkana učesnica Programa.

Čelnik palanačke opštine je naglassio da su sredstva namenjena, između ostalog,  za socijalno ugroženo stanovništvo, pomoć starim licimai osobama sa invaliditetom, ukključivanje gereonto domaćica....


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.02.2019.
NSZ: Raspisivanje Javnih poziva i konkursa
Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje biće objavljeni u petak, 22. februara na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje www.nsz.gov.rs i u dnevnom listu „Večernje novosti“, kao i u publikaciji „Poslovi“ od 27. februara ove godine.
Postavljeno: 21.02.2019.
E-povezivanje Matične knjige umrlih i Jedinstvenog biračkog spiska
Cilj je dostizanje najvišeg stepena ažurnosti, regularnosti I tačnosti podataka
Postavljeno: 21.02.2019.
21. februar je Međunarodni dan maternjeg jezika
Ovaj dan se obeležava u cilju promovisanja jezičke kulture i raznovrsnosti, kao i višejezičnosti.
 

 
 
Kursna lista