Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Dobrotvorna fondacija Srpske pravoslavne crkve „Čovekoljublje“, posredstvom lokalne samopuprave donirala je po 10 000 dinara najugroženijim meštanima Goloboka
Postavljeno: 25.07.2018.


Novac se može preuzeti u Poštanskoj štedionici ili se koristiti za plaćanje na mestima gde je moguće koštićenje kartice

Sprovedena je još jedna akcija humanog karaktera u Goloboku. Kako što je poznato ovu mesnu zajednicu je, sredinom juna, zadesilo veliko nevreme i nanelo štetu na stamebnim objektima i usevima. Svaka pomoć stanovništvu je veoma značajna, a vrednu donaciju im je určila Dobrotvorna  fondacija  Srpske pravoslavne crkve „Čovekoljublje“, posredstvom lokalne samopuprave.

Ova organizacija je odlučila da najugroženijim mestanima sela Golobok donirala kartice sa iznosima od 10 000 dinara sa kojih mogu preuzeti novac u Poštanskoj štedionici ili ih koristiti za plaćanje..

Ovakav vid donacije je svakako značajan jer meštanima olakšava prevazilaženje ove krize u kojoj su se našli. Lokalna samouprava nalazi načine da što više pomogne i apleuje se na sve organizacije i ljude dobre volje da se u što većem broju odazovu i pomognu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.08.2018.
Počinje nova sezona u Podunavskoj okružnoj fudbalskoj ligi
Palanačku opštinu predstavljaće Cerovac, Šumadija iz Azanje, Železničar iz Kusatka i Pobeda iz Goloboka
Postavljeno: 17.08.2018.
Turnir u malom fudbalu "Vlaški Do 2018"(VIDEO)
Planirano je da turnir počne 20. avgusta, a manifestacija će imati i humanitartni karakter, jer će prihod biti namenjen za obnovu škole u Vlaškom Dolu od posledica junskog nevremena.
Postavljeno: 17.08.2018.
Hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Palanci u nedelju slavi svoju krsnu slavu
Sveštenstvo poziva Palančane i vernike da prisustvuju Svetoj liturgiji i obeležavanju slave
 

 
 
Kursna lista