Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Dobrotvorna fondacija Srpske pravoslavne crkve „Čovekoljublje“, posredstvom lokalne samopuprave donirala je po 10 000 dinara najugroženijim meštanima Goloboka
Postavljeno: 25.07.2018.


Novac se može preuzeti u Poštanskoj štedionici ili se koristiti za plaćanje na mestima gde je moguće koštićenje kartice

Sprovedena je još jedna akcija humanog karaktera u Goloboku. Kako što je poznato ovu mesnu zajednicu je, sredinom juna, zadesilo veliko nevreme i nanelo štetu na stamebnim objektima i usevima. Svaka pomoć stanovništvu je veoma značajna, a vrednu donaciju im je určila Dobrotvorna  fondacija  Srpske pravoslavne crkve „Čovekoljublje“, posredstvom lokalne samopuprave.

Ova organizacija je odlučila da najugroženijim mestanima sela Golobok donirala kartice sa iznosima od 10 000 dinara sa kojih mogu preuzeti novac u Poštanskoj štedionici ili ih koristiti za plaćanje..

Ovakav vid donacije je svakako značajan jer meštanima olakšava prevazilaženje ove krize u kojoj su se našli. Lokalna samouprava nalazi načine da što više pomogne i apleuje se na sve organizacije i ljude dobre volje da se u što većem broju odazovu i pomognu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.02.2019.
Počela sadnja drvoreda na Trgu Heroja u Palanci
Drvored je posađen i u ulici Dimitrija Tucovića na Koloniji
Postavljeno: 18.02.2019.
Zbog radova na sanaciji trotoara ulica Svetog Save u centru Palanke biće zatvorena za saobraćaj od 18. februara u 16 sati do 22. februara u 18 časova
Radove na sanaciji trotoara izvodi preduzeće Niskogradnja
Postavljeno: 18.02.2019.
Lovci palanačke sekcije udruženja "Jasenica-jug" organizovali hajku na predatore(VIDEO)
Hajka organizovana na Mikulji, u okiru takozvaniog sanitarnog lova na štetočine
 

 
 
Kursna lista