Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen poverenik SNS za Smederevsku Palanku
Postavljeno: 03.08.2018.


Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je potpisao rešenje kojim je Nikola Vučen, aktuelni predsednik Opštine Smederevska Palanka, zvanično postavljen za poverenika lokalnog odbora naprednjaka u ovom mestu, saznaju „Smederevske novine“.

U prethodnom periodu opštinski odbor SNS-a predvodilo je trojno povereništvo, na čijem su čelu bili Radoslav Simić, Ivan Gajić i Petar Milić.

Današnjim konačnim rešenjem, funkciju poverenika lokalnog odbora u Smederevskoj Palanci obavljaće Nikola Vučen, koji je izabran i za predsednika Opštine, nakon vanrednih parlamentarnih izbora održanih u martu. Prema našim saznanjima očekuje se da rukovodstvo uskoro dobije i gradski odbor Srpske napredne stranke u Smederevu.


Izvor: smederevskenovine.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2018.
Održana 20. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka
Usvojen predlog odluke o budžetu Opštine za 2019. godine, koji će se naći pred odbornicima na predstojećem skupštinskom zasedanju
Postavljeno: 12.12.2018.
Opština S. Palanka dobila 6 miliona dinara od Vlade Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: Projekat uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta u Opštinskoj upravi
Palanka jedna od 8 opština u Srbiji uključenih u projekat. Ugovor potpisao Nikola Vučen, predsednik Opštine
Postavljeno: 12.12.2018.
Izvršena tri nova hapšenja u Smederevu
U pitanju su krivična dela prevare i ugrožavanja sigurnosti
 

 
 
Kursna lista