Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
FOTOGRAFIJE KOJE SU ŠOKIRALE PALANKU: Pretio njegovim stranačkim kolegama, a sada postali nerazdvojni
Postavljeno: 05.08.2018.


Poverenik MO SNS Stara Čaršija i odbornik u SO Snederevska Palanka, Boban Beli Todorović i Igor Milenković Mačak, sudeći po fotografijama kojima se danima hvale na društvenim mrežama, nakon izbora postali su veoma bliski saradnici i prijatelji.
 
Zbližio ih je biznis. Obojica se bave uvozom automobila iz Švajcarske, tvrdi naš izvor.
 
Putovanja ponosno dokumentuju fotografijama. Na jednoj uživaju na klupi, na drugoj sa osmehom na licu poziraju ispred graničnog prelaza.
 
Todorovićeva bliskost sa Mačkom mnoge je zgrozila i šokirala. Takođe mnogi su se zapitali da li je u pitanju legalan ili ilegalan posao.
 
“Zaboravio je Todorović kakvu je Mačak imao ulogu u prljavoj i bolesnoj kampanji, Vuka Jeremića protiv SNS i njenog predsednika Aleksandra Vučića.  Palančani su danima bili izloženi Mačkovom teroru koji je silom pokušavao da obezbedi za Jeremića neki glas. Interes je preovladao moral”, tvrdi naš sagovornik koji se i sam našao na udaru Mačkovih pretnji.
 
Podsećanja radi Igor Milenković Mačak umešan je u prebijanje člana SNS Dragana Mihailovića tokom kampanje za lokalne izbore. Grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Mačkom, prema pisanju medija, krvnički je pretukla Dragana Mihailovića koji je sa dobijenim povredama glave završio u bolnici.
 

 
Stanovnici Vodica, prema svedočenju očevidaca, danima su pre toga maltretirani i ucenjivani kako bi glasali za Vuka Jeremića. Sve je kulminiralo fizičkim nasiljem, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije.
 
Mačak je pre toga bio blizak sradnika Radoslava Milojičića Kene koji je umešan u mnogobrojne malverzacije koje se vezuju za opštinu dok je na njenom čelu bio DS. Opština je u tom period zadužena za neverovatnih tri milijarde dinara. Mačak je vodio FK "Vodice", kojem je preko Centra za razvoj sporta, iz budžeta opštine Smederevska Palanka, za samo godinu dana uplaćeno neverovatnih 13.500.000 dinara, iako su igrali najniži rang takmičenja.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.05.2019.
"Niskogradnja": U toku su radovi na košenju i održavanju zelenih površina u gradu
Pored toga ekipe ovog preduzeća obavljaju i poslove redovnog čišćenja grada prema utvrđenom planu i programu
Postavljeno: 24.05.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje u Palanci zbog sumnje na prevaru
Uhapšena N.S.(30) zbog iznude 800.000 dinara od muškarca iuz Alibunara
Postavljeno: 24.05.2019.
Predstava za decu "Mačak i petao" u Centru za kulturu Smederevo
Subota 25. maj u 13h
 


 
 
Kursna lista