Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
OBRUKA SE: Belka je uvek imao idole
Postavljeno: 06.08.2018.


Izgleda da je Boban Belka Todorović uvek imao idole.

-Jedan voli da tuče palančane, drugi da se bahati njihovim parama, tvrdi naš sagovornik, jedan od onih koji je svojevremeno ispaštao zbog Todorovićevih idola.

Nakon hvalisanja na društvenim mrežama zajedničkim fotografijama njega i Igora Milenkovića Mačka, umešanog u brutalno prebijanje aktiviste SNS, u javnost se pojavila Todorovićeva fotografija pijančenja sa Radoslavom Milojičićem Kenom.

Podsećanja radi Kena je u Srbiji, prema pisanju medija, postao prepoznatljiv kao čovek koji je za jednu noć uspeo da popije čak 343 piva i to na teret palančana.

Zajednička fotografija je tako i nastala u kafani, tokom pijanke. Obojica vidno pijani, podbulih crvenih očiju, ponosno poziraju za uspomenu.

“Belka je uvek imao idole i to one sa kojima većina ne bi sela kafu da popije, U pitanju je interesdžija, koji uvek voli nešto sitno da ućari sa strane, sa obrazom debelim kao đon”, kaže naš sagovornik

Za Radoslava Milojičića Kenu vezuju se mnogobrojne afere. Opština je za vreme DS zadužena za neverovatnih tri milijarde dinara. Mačak je vodio FK "Vodice", kojem je preko Centra za razvoj sporta, iz budžeta opštine Smederevska Palanka, za samo godinu dana uplaćeno neverovatnih 13.500.000 dinara, iako su igrali najniži rang takmičenja.
 
Juče smo objavili da je Mačka i Todorovića zbližio biznis. Prema tvrdnjama našeg sagovornika obojica se bave preprodajom automobila iz Švajcarske.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.05.2019.
"Niskogradnja": U toku su radovi na košenju i održavanju zelenih površina u gradu
Pored toga ekipe ovog preduzeća obavljaju i poslove redovnog čišćenja grada prema utvrđenom planu i programu
Postavljeno: 24.05.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje u Palanci zbog sumnje na prevaru
Uhapšena N.S.(30) zbog iznude 800.000 dinara od muškarca iuz Alibunara
Postavljeno: 24.05.2019.
Predstava za decu "Mačak i petao" u Centru za kulturu Smederevo
Subota 25. maj u 13h
 


 
 
Kursna lista